Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας / Διπλάσιοι βαθμοί

Κανονικά συνεχίζεται η προπληρωμή για τις κάρτες διαρκείας 2024-25, όπου οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την προσπάθεια για αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών.

Κάτοχοι διαρκείας 2023-24

Ουσιαστικά το ποσό των €100 που δίδεται, είναι έναντι της κάρτας διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θα αφαιρεθεί από τη συνολική τιμή των διαρκείας. Η προπληρωμή αυτή ισχύει και για τα παιδικά διαρκείας, στα οποία όμως συμπεριλαμβάνεται και η κάρτα τους.

Για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις τη διαδικασία, συνδέεσαι στο λογαριασμό σου στο www.anotickets.com και επιλέγεις την προπληρωμή και ακολούθως «αγόρασε τη θέση σου».

Μη κάτοχοι διαρκείας 2023-24

Όσοι δεν έχουν κάρτα διαρκείας 2023-24 και επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να το πράξουν και θα αφαιρεθεί επίσης το ποσό σε περίπτωση που αγοράσουν κάρτα διαρκείας 2024-25.

Για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις τη διαδικασία, συνδέεσαι στο λογαριασμό σου στο www.anotickets.com και επιλέγεις την προπληρωμή και ακολούθως μια οποιαδήποτε ελεύθερη (με πράσινο χρώμα) θέση.

Όσοι συμμετάσχουν θα επωφεληθούν διπλάσιων βαθμών στην κάρτα «Blue & White» και θα ξεκινήσουν με βάση τους 200 βαθμούς στη λίστα προτεραιότητας για τους εκτός έδρας αγώνες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ