«Είστε οι καλύτεροι οπαδοί…»

Σε ανάρτηση οδοιπορικό της χρονιάς προχώρησε ο Σάκης Πασάς, General Manager του τμήματος καλαθόσφιαρας του Συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανάρτηση του 

Η καλαθοσφαιρική σεζόν 2023-2024 για την ομάδα μας ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες. Μια ομάδα που κτίστηκε χρόνια πριν σε βάση υποδομών διοικητικών δομών ,προγράμματος αθλητικού και επαγγελματικού πλάνου.

Η φετινή χρόνια άρχισε στις 17/8 με προετοιμασία στον Αγρό, ευρωπαϊκούς και εγχώριους φιλικούς αγώνες για να έχουμε την ομάδα έτοιμη για τους πρώτους δυο στόχους την πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο αλλά και την κατάκτηση του Super Cup .

Η συμμετοχή μας σε προκριματικό όμιλο του Fiba Europe Cup έβαλε την Ανόρθωση και την Αμμόχωστο στο ευρωπαϊκό κάδρο. Η ήττα στον πόντο από την νταμπλούχο ΑΕΚ στο Κίτιον μας έβαλε στην συνείδηση όλων στις ομάδες που θα διεκδικούσαν τους εγχώριους τίτλους.

Αποκλειστήκαμε από το κύπελλο σε μονό αγώνα στον Στρόβολο από τον Κεραυνό σε ένα αγώνα, θεωρώ ,διαφήμιση του μπάσκετ και στο πρωτάθλημα από την ίδια ομάδα στα ημιτελικά με σκορ 3-0, σε μια σειρά αγώνων που κέρδισε ο καλύτερος παρόλο που η ομάδα μας έδωσε ότι μπορούσε χωρίς όμως να καταφέρουμε να έχουμε το εξαιρετικό αγωνιστικό προφίλ που δείξαμε σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Μεγάλο κέρδος για την ομάδα μας αλλά και για την κυπριακή καλαθόσφαιρα ο μεγάλος και συγκλονιστικός κόσμος της Ανόρθωσης που έδωσε το βροντερό παρόν του παντού . Στην Ουγγαρία ακόμη παραμιλούν, στο Κίτιον, στην τεχνική, στους δρόμους με το λεωφορείο της ομάδας.

Απλά, εκ μέρους όλων σας Ευχαριστώ είστε οι καλύτεροι οπαδοί.

Ευχαριστώ τον προπονητή μας και τους συνεργάτες μου που θυσίασαν τις οικογένειες τους, τις διακοπές τους ακόμη και τον ύπνο τους για να μπορεί η ομάδα μας και οι αθλητές της να έχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

Ευχαριστώ τους αθλητές μας που δούλεψαν σκληρά και μόνο εμείς ξέρουμε πόσα πέρασαν και πιστεύω πως αυτή η χρονιά θα μας ενώνει για πάντα.

Ευχαριστώ τον Αντώνη και τον Παναγιώτη που αγαπούν αυτή την ομάδα όσο τίποτε άλλο και προσφέρουν ανιδιοτελώς για να υπάρχουμε.

Τα συγχαρητήρια μου σε Κεραυνό και ΑΕΚ και εύχομαι μια σειρά τελικών που θα δώσει έναυσμα σε περισσότερο κόσμο να αγαπήσει το άθλημα.

ΥΓ Η Ανόρθωση στα 113 χρόνια της πέρασε πολύ χειρότερα από τα φετινά και είμαι σίγουρος οι άνθρωποι της θα βάλουν πάλι πλάτες για να αναγεννηθεί από τις στάχτες της όπως επιβάλλει η ιστορία μας. Οι μαχητές έδειξαν τον δρόμο και κανείς δεν είναι λιγότερο σημαντικός σε αυτή την προσπάθεια.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ