ΤΩΡΑ: Δημοσίευμα για συζητήσεις με επενδυτές από το εξωτερικό!

Δημοσίευμα του Balla αναφέρει ότι ομάδα επιφανών Ανορθωσιατών βρίσκεται σε επαφές με ομάδα επενδυτών από το εξωτερικό για τα διοικητικά της ομάδας.

Τονίζεται επίσης ότι αν δεν καρποφορήσουν οι επαφές, τότε δεν αποκλείεται όπως εμπλακούν στα διοικητικά ακόμη και χωρίς τους ξένους επενδυτές.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Εξέλιξη προκύπτει σχετικά με την επόμενη μέρα στα διοικητικά της Ανόρθωσης. Μετά την παραίτηση σύσσωμου του νυν Δ.Σ, βγαίνουν μπροστά άλλοι επιφανείς Ανορθωσιάτες για να δώσουν λύσεις.

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορούμαστε, επιφανείς επιχειρηματίες που υποστηρίζουν την «κυρία» βρίσκονται σε συζητήσεις με ενδιαφερόμενους επενδυτές από το εξωτερικό και καταβάλλονται προσπάθειες για να αναλάβουν την Ανόρθωση σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Ωστόσο, ότι είναι να γίνει πρέπει να κατατεθεί μέχρι τις 24 Απριλίου που είναι ορισμένη η νέα γενική συνέλευση της ομάδας της Αμμοχώστου.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μας, αν δεν τελεσφορήσουν οι συνομιλίες με τους υποψήφιους δεν θα αφήσουν «ακέφαλη» την Ανόρθωση και το πιο πιθανό είναι πως θα κατέλθουν με δικό τους συνδυασμό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ