Η δράση για το Σαββατοκυρίακο

Σε ενημέρωση προχώρησε το τμήμα καλαθόσφαιρας του Συλλόγου μας σχετικά με τη δράση του Σαββατοκύριακου που ακολουθεί.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Ομάδα ανδρών Κ18: ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση (13/04, 12:30)

Εκτός έδρας παιχνίδι περιμένει την ανδρική μας ομάδα κάτω των 18. Η ομάδα μας θα μεταβεί στο Λευκόθεο, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ, σε ένα παιχνίδι χωρίς κάποιο ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο, καθώς τόσο η δική μας ομάδα όσο και αυτή του αντιπάλου, δεν μπορούν να εισέλθουν στην πρώτη 4αδα, που θα συνθέσει την ημιτελική φάση για τα πλέι-οφ.

Επειδή όμως η εκμάθηση είναι πολύ σημαντική, αυτό θα είναι το βασικό κίνητρο των παικτών μας, για να αγωνισθούν με σοβαρότητα και αυτό να το συνδυάσουν με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ομάδα ανδρών Κ16: Ανόρθωση – ΕΘΑ (14/04, 12:00)

Επάνοδος στις εντός έδρας αναμετρήσεις για την ανδρική μας ομάδα κάτω των 16, η οποία υποδέχεται την ΕΘΑ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για την επίλεκτη κατηγορία.

Πρόκειται για το πρώτο σημαντικό παιχνίδι από τα τέσσερα που έχουν απομείνει ως την ολοκλήρωση της 1ης φάσης καθώς ο πλέον στόχος είναι να τερματίσει στην πρώτη 4αδα η ομάδα μας ενόψει των αγώνων για τα πλέι-οφ.

Ομάδα γυναικών Κ14: Ανόρθωση – ΝΒΑ (13/04, 12:00)

Την πρόκριση για την ημιτελική φάση των περιφερειακών ομίλων, εξασφάλισε η γυναικεία μας ομάδα κάτω των 14 και σε αυτήν, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΝΒΑ σε διπλούς αγώνες και η ομάδα που θα σημειώσει τους περισσότερους πόντους σε αυτήν, θα προκριθεί στην τελική φάση.

Ως 2η η ομάδα μας από τον όμιλο της, καλείται να δώσει το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας και αυτό θα γίνει στην αίθουσα του Λυκείου Αγίας Φύλας. Στόχος είναι να αποκτήσει μιαν τέτοια διαφορά που θα της επιτρέπει να αισιοδοξεί ενόψει του 2ου αγώνα που θα γίνει στην έδρα της αντιπάλου της.

Ομάδα Κ12: Ανόρθωση – Phoenix MJ Basket Plus (14/04, 09:00)

Nέες εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν τα παιδάκια μας, αυτά που συνθέτουν την ομάδα κάτω των 12, καθώς τα περιμένει νέα αγωνιστική υποχρέωση, σύμφωνα με το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του μίνι πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ