Το ενημερωτικό δελτίο για το Σαββατοκυρίακο

Σε ενημέρωση προχώρησε το τμήμα καλαθόσφαιρας του Συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Ομάδα ανδρών Κ16: Απόλλων – Ανόρθωση 62-81

Δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα για την ανδρική μας ομάδα κάτω των 16, η οποία κερδίζοντας στην έδρα του Απόλλωνα, ανέβηκε στο 4ο σκαλοπάτι της βαθμολογίας της επίλεκτης κατηγορίας, ισόβαθμη με την ομάδα της Ένωσης και πλέον ελπίζει βάσιμα σε πλασάρισμα στις προνομιούχες θέσεις, ενόψει των αγώνων για τα πλέι-οφ.

Το σκορ της αναμέτρησης ήταν 81-62 για τους νεαρούς μας παίκτες, οι οποίοι έφθασαν σε μια δίκαια νίκη που ήταν και η όγδοη τους σε σύνολο 14 αγώνων.

Μετά λοιπόν από αυτό το αποτέλεσμα, τα τέσσερα παιχνίδια που έχουν απομείνει ως την ολοκλήρωση της 1ης φάσης της διοργάνωσης θα είναι αρκετά σημαντικά καθώς σε αυτά θα κριθεί η είσοδος στην πρώτη τετράδα.

Ομάδα ανδρών Κ14: Ανόρθωση – ΑΕΛ 55-34

Στις εννέα συνεχόμενες νίκες έφθασε η ανδρική μας ομάδα κάτω των 14, μετά την εντός έδρας αναμέτρηση για τον 3ο περιφερειακό όμιλο, που ήταν για την 11η αγωνιστική και που διεξήχθη στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Μετά από μιαν πολύ καλή εμφάνιση, οι νεαροί μας παίκτες κέρδισαν την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα της ΑΕΛ με 55-34, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και βλέπουν τη συνέχεια με αισιοδοξία.

Το πρώτιστο όμως έχει να κάνει με το ότι για μιαν ακόμη φορά οι παίκτες μας έμαθαν και άλλα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος, κάτι που μετράει περισσότερο και από τα αποτελέσματα,

Ομάδα γυναικών Κ14: Ανόρθωση – Ο. Κ. Αραδίππου 71-27

Με εντός έδρας νίκη ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της γυναικείας μας ομάδας για τον 1ο περιφερειακό όμιλο και κερδίζοντας εντός έδρας τον Ο. Κ. Αραδίππου, προκρίθηκε στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ, όπου σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΝΒΑ, σε διπλούς αγώνες καθώς η ομάδα της Λευκωσίας, τερμάτισε στην 1η θέση του 2ου ομίλου.

Μετά από μιαν πολύ καλή εμφάνιση οι νεαρές μας παίκτριες κέρδισαν με σκορ 71-27, στο παιχνίδι που έγινε στην αίθουσα του Λυκείου Αγίας Φύλας, τερματίζοντας έτσι στη 2η θέση, πίσω από τον πρώτο Απόλλωνα και έτσι, θα συνεχίσουν την προσπάθεια διάκρισης κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ