Η δράση στα αναπτυξιακά

Σε ενημέρωση προχώρησε το τμήμα καλαθόσφαιρας του Συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Ομάδα ανδρών Κ16: Ανόρθωση – Αχιλλέας 83-50

Εξαιρετική εμφάνιση για την ανδρική μας ομάδα κάτω των 16, η οποία σημείωσε την έβδομη κατά σειρά νίκη της και έτσι, παρέμεινε στην 3η βαθμολογική θέση, μιαν αγωνιστική πριν από τη λήξη της 1ης φάσης για την επίλεκτη κατηγορία.

Η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 83-50 τον ευρισκόμενο στη 2η θέση Αχιλλέα και βέβαια, η διαφορά των 33 πόντων, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για τον πολύ καλό βαθμό απόδοσης με τον οποίο αξιολογούνται οι νεαροί μας παίκτες.

Τώρα, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Αστέρα Μέσα Γειτονιάς, σε μιαν καθοριστικής σημασίας αναμέτρηση για την 3η θέση, την οποία η ομάδα μας θα κατακτήσει, ακόμη και αν χάσει με διαφορά τριών πόντων.

Ομάδα ανδρών Κ14: Ανόρθωση – Phoenix MJ Basket Plus Β 69-64

Αήττητη και στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τερμάτισε η ανδρική μας ομάδα κάτω των 14, για τον 3ο περιφερειακό όμιλο!

Στο εντός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, κέρδισε τη 2η ομάδα του Phoenix MJ Basket Plus με σκορ 69-64, μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση που έγινε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού και έτσι, σφράγισε και τυπικά την είσοδο της στην προημιτελική φάση, όπου ο αντίπαλος της θα προκύψει μετά από σχετική διαδικασία κλήρωσης.

Οι νεαροί μας παίκτες πραγματοποίησαν μιαν εξαιρετική πορεία, εντός του πλαισίου της γενικότερης προσπάθειας για την όσο το δυνατόν καλύτερη καλλιέργεια του ταλέντου τους.

Ομάδα γυναικών Κ14: Ανόρθωση – Απόλλων 33-35

Δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους τα νεαρά μας κορίτσια, κατά τον πρώτο αγώνα για την τελική φάση της περιφερειακής κατηγορίας και έτσι, στο παιχνίδι που έγινε στην αίθουσα του Λυκείου Αγίας Φύλας, έχασαν από τον Απόλλωνα με σκορ 35-33.
Επειδή όμως ο νικητής αναδεικνύεται μέσα από διπλούς αγώνες (ένας στην έδρα της κάθε ομάδας), οι κοπέλες μας θα προσπαθήσουν κατά τον δεύτερο αγώνα, να καλύψουν τη μικρή διαφορά και να κατακτήσουν τον τίτλο και αυτό, παρά το γεγονός ότι ο δεύτερος αγώνας, θα γίνει στην έδρα του Απόλλωνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ