«Απ’ άκρη σ’ άκρη! Από το Λονδίνο…»

Σε ενημέρωση της δράσης του προχώρησαν οι Δρομείς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Απ’ άκρη σ’ άκρη!

Από το Λονδίνο, στο Παρίσι. Από την Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και από εκεί στην Κύπρο. Από τον Πεδουλά, στο Παραλίμνι.

Σε όλες τις πιο πάνω πόλεις και χωριά οι αθλητές μας φόρεσαν τις φανέλες με τον Φοίνικα στο στήθος και έτρεξαν για την Ανόρθωση και την Αμμόχωστο.

Στο Λονδίνο ο Γώργος Τουμαζής και ο Μάριος Γενακρίτης έτρεξαν στον Μαραθώνιο του Λονδίνου. Ο Γιώργος έκανε εξαιρετικό χρόνο καταρρίπτοντας εκ νέου το ήδη εκπληκτικό του ρεκόρ και πέταξε στις 2 ώρες και 57 λεπτά. Στις δύσκολες ώρες το “Χώμα που περπάτησα” του έδωσε την δύναμη που τόσο χρειαζόταν για να τελειώσει τον αγώνα. Συγχαρητήρια Μάριε και Γιώργο!

Στο Παρίσι και στον “Τhe Schneider Electric Marathon de Paris” το Τμήμα μας, η Ανόρθωσή μας, εκπροσωπήθηκε από τον Χρήστο Λεωνίδου. Συγχαρητήρια Χρήστο!

Για ακόμα μία χρονιά έντονη ήταν η παρουσία μας στον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης. Σε μία διοργάνωση που έγινε θεσμός για του δρομείς μας είχαμε φέτος 10 παρουσίες. Πρόκειται για τους:

Μαραθώνιος 42 χιλιομέτρων
Ανδρέα Σεργίου
Νικόλας Νικολάου (προσωπικό ρεκόρ 3 ώρες και 44 λεπτά)
Ανδρέας Πελοπίδας
Χένρι Βενιαμίν
Νίκος Γεωργίου
Κυριακός Γιάγκου
Μιχάλης Μιχαήλ
Ιούλιος Κονναρής (πρώτος Μαραθώνιος)

10 χιλιόμετρα
Χριστόφορος Χριστοφόρου

5 χιλιόμετρα
Ηλιάνα Χριστοφόρου

Συγχαρητήρια σε όλους!

Στον Υμηττό της Αθήνας και συγκεκριμένα στον “Εύκλειο Αγώνα Βουνού Υμηττού” ο Δημήτρης Σταύρου έτρεξε και σκαρφάλωσε 15 χιλιόμετρα στο εμβληματικό βουνό της Αθήνας. Συγχαρητήρια Δημήτρη μας.

Στην Κύπρο είχαμε παρουσίες σε 2 διοργανώσεις.
Στα πλαίσια του κυπριακού Grand Prix έτρεξαν στο Παραλίμνι ο Νίκος Πιερή και Ανδρέας Λόντου, ενώ στο “Πεδουλάς Trail Run” 24 χλμ έτρεξε και σκαρφάλωσε ο ακούραστος και αιώνια έφηβος Αλέξανδρος Αλεξάνδρου.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Όλοι δίνουν όλο τους το είναι λαμβάνοντας και, παράλληλα, δίνοντας δύναμη στην φανέλα που φορούν. Στο σήμα που φέρουν. Στην ιστορία που μεταφέρουν.

Ανόρθωση είμαστε εμείς και εμείς θα την επαναφέρουμε εκεί που της αξίζει.

Όλοι στηρίζουμε την προσπάθεια του ΠανΣυΦι. Όλοι στεκόμαστε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια για το προσωρινό μας σπίτι. Τις αξιέπαινες προσπάθειες τις στηρίζουμε.

Για εμάς και για 1911 λόγους.





ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ