Συνήγορος του Φοίνικα S02E10: Παναγιώτης Χρυσάνθου και Σάκης Πασάς

Δέκατο επεισόδιο του podcast «Συνήγορος του Φοίνικα» και είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Πρόεδρο της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης κ.Παναγιώτη Χρυσάνθου και τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας κ. Σάκη Πασά.

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης που σήμερα, δικαίως, χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο οργανωμένα και επαγγελματικά τμήματα του Συλλόγου καλείται φέτος να…γράψει ιστορία μέσα από τα φετινά play-offs σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο στο ανδρικό τμήμα.

Λίγες στροφές πριν το κλείσιμο της regular season, καταπιαστήκαμε με την απόφαση για ίδρυση του τμήματος καλαθόσφαιρας, την εξέλιξή του μέσα από δυσκολίες, εμπόδια και αδιαφορία των αρμοδιών, την οργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών του τμήματος που αποτελούν σήμερα κόσμημα για το οικοδόμημα της Ανόρθωσης, την καθοριστική συνεισφορά του κ. Μικελλίδη στην μέχρι σήμερα πορεία, την αντρική ομάδα και τους στόχους της φετινής χρονιάς. Ποιές είναι οι εξελίξεις στο γηπεδικό; Ποιά η άποψη των αρμοδίων για τον προπονητή της ομάδας; Πού κινείται το budget σε σχέση με τους συνδιεκδικητές του τίτλου; Μπορεί ένας καλαθοσφαιριστής των ακαδημιών μας να κάνει καριέρα στο εξωτερικό; Πώς θα κινηθεί το τμήμα στο πεδίο του marketing; Αυτά και άλλα πολλά απαντώνται σε ένα από τα πιο ευχάριστα podcast της φετινής σεζόν.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πρόεδρο και τον κ. Πασά για την προθυμία τους να παραστούν στο podcast του Συνηγόρου του Φοίνικα.

Μια συνεργασία του Συνηγόρου του Φοίνικα με το Anorthosis24.net Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Drive2Decide Motors LTD, Grill Brothersκαι Yiallouros Auto Services Services 🔵⚪️ #anorthosis #Anorthosisbc #anorthosisFamagusta 🔵⚪️

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ