Ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ

Ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου καλείται να δώσει η ανδρική μας ομάδα κατά την αγωνιστική που έρχεται και που πρόκειται για την 15η, της 1ης φάσης στο πρωτάθλημα.

Αντίπαλος θα είναι η πολύ δυνατή ομάδα της ΑΕΚ, σε αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή (απόψε) και θα ξεκινήσει στις 19:30.

Οι δυνατότητες της προσεχούς αντιπάλου της ομάδας μας είναι εγνωσμένες και άλλωστε βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με απολογισμό έντεκα νικών και μιας μόλις ήττας.

Από την άλλη, η δική μας ομάδα, που έχει απολογισμό δέκα νικών και τριών ηττών, θα έχει για όπλο της τον παράγοντα της έδρας και θα προσπαθήσει να τον εκμεταλλευθεί, για να καταφέρει να φθάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας μπορεί να φθάσει στην επίτευξη του στόχου της, μέσα από συνεχή αγωνιστικότητα, αλλά και προσήλωση στο στόχο.

Άλλωστε, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και αυτό θα προσπαθήσει να παρουσιάσει και στην αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ και με όλες της τις δυνάμεις, θα παλέψει για να φθάσει σε ένα σπουδαίο νικηφόρο αποτέλεσμα και από βαθμολογικής, αλλά και από ψυχολογικής πλευράς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ