Match Report: Αγχωτική μα υπερπολύτιμη νίκη…

Αγχωτική μα πολύτιμη από κάθε άποψη νίκη πέτυχε απόψε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ που επιβλήθηκε της Καρμιώτισσας με 1-0, χάρις σε γκολ του Γκασάμα στο 14′.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με την ομάδα μας να ανεβάζει ρυθμούς μετά την πάροδο του δεκαλέπτου.

Η πρώτη μας τελική καταγράφηκε στο 10′, όταν μετά από σέντρα του Κορρέια, ο Γκασάμα πήρε την κεφαλία που κατέληξε άουτ. Το πεντάλεπτο που ακολούθησε ήταν καταιγιστικό, με την ομάδα μας να το εξαργυρώνει με γκολ στο 14′. Ο Ουαρίς μετά από ωραία συνεργασία με τον Κορρέια, μπήκε στην περιοχή έκανε το γύρισμα, εκεί ο Καστέλ έκανε το πλασέ με την μία, ο Άντος απόκρουσε ασταθώς και ο Γκασάμα από κοντά έγραψε το 1-0.

Μετά το γκολ η ΑΝΟΡΘΩΣΗ συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στο 21′ ο Καστέλ δεν κατάφερε να περάσει τον Άντος σε τετ-α-τετ  ενώ στο 31′ η καρφωτή κεφαλιά του Μαρμούκ κατέληξε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για την ομάδα μας. Στο 49′ μετά από σέντρα του Φερέιρα, ο Καστέλ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μενέλαος Αντωνίου έκρινε πως το χέρι του αμυντικού της Καρμιώτισσας ήταν χέρι στήριξης με την μπάλα να καταλήγει στον Ουαρίς και το εντός περιοχής σουτ του, να καταλήγει άουτ.

Ο Μιχαήλ στο 56′ ενέργησε σωτήρια. Ο Θεοδώρου μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ, ωστόσο ο Μιχαήλ απέκρουσε αρχικά ασταθώς και στη συνέχεια το νέο σουτ κατέληξε στο δοκάρι. Η Καρμιώτισσα απείλησε εκ νέου στο 64′ όταν ο Ρόσι εντός περιοχής αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα άουτ.

Η υπεροχή της Καρμιώτισσας έφερε τριπλή αλλαγή από τον Γκαγιέγο. Ο Ισπανός πέρασε στον αγώνα τους Τιουνέ αντί του Χρυσοστόμου, τον Μουσοντά αντί του Φερέιρα και τον Γκερέρο αντί του Ουαρίς.

Στο 69′ ο Κατσαντώνης εντός περιοχής με ωραίο γυριστό σουτ έχασε νέα ευκαιρία για την Καρμιώτισσα.

Οι αλλαγές βοήθησαν την ομάδα μας που ανάκτησε τον έλεγχο του αγώνα και έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι, ωστόσο μία φορά ο Γκερέρο και μία ο Γκασάμα δεν πρόλαβαν την μπάλα, ενώ το πλασέ του Καστέλ στο 74′ βρήκε σε ετοιμότητα τον Άντος.

Με το εύθραστο 1-0 να παραμένει, τα τελευταία λεπτά ήταν ιδιαίτερα αγχωτικά και καθήλωσαν τον κόσμο. Ευτυχώς, η δυστοκία να τελειώσουμε το παιχνίδι δεν μας κόστισε και το τελικο σφύριγμα του Μενέλαου Αντωνίου μας βρήκε να πανηγυρίζουμε την τέταρτη σερί νίκη.

Αγωνίστηκαν οι:Μιχαήλ, Μαρμούκ, Κορέια, Τεχέρα (75′ Κίκο), Καστέλ, Φερέιρα (66′ Γκερέρο), Γουαρίς (66′ Μουσοντά), Γκασάμα, Αντωνίου (46′ Ουαγκέ), Κορρέα, Χρυσοστόμου (66′ Τιουνέ).

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

8′ Φάουλ για την Καρμιώτισσα σε καλό σημείο.

9′ Ο Μιχαήλ αποκρούει κεφαλιά του Φουρ.

10′ Πρώτη τελική για την ομάδα μας, ο Κορρέια έβγαλε τη σέντρα η κεφαλιά του Γκασάμα κατέληξε άουτ.

11′ Νέα καλή στιγμή για την ομάδα μας, με το σουτ του Καστέλ να αποκρούει με τα πόδια ο Άντος.

12′ Μακρινό σουτ του Ουαρίς, ελάχιστα άουτ.

14′ ΓΚΟΛ για την ομάδα μας! Ο Ουαρίς από αριστερά μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, ο Καστέλ έκανε το πλασέ αποκρούστηκε από τον Άντος και στην επαναφορά ο Γκασάμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

21′ Ο Καστέλ βγαίνει μόνος με τον Άντος, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας ανακόπτει τον Ισπανό.

31′ Καλή στιγμή για την ομάδα μας. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φερέιρα, ο Μαρμούκ πήρε την κεφαλιά ωστόσο η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

44′ Σουτ από τον Φουρ, θα κοντράρει και ακολούθως θα αποκρούσει ο Μιχαήλ.

Τρία λεπτά ο πρόσθετος χρόνος.

45+3′ Μακρινό σουτ του Κοβάσεβιτς, αποκρούει ο Μιχαήλ.

Αλλαγή για την ομάδα μας. Εκτός ο Αντωνίου, μέσα ο Ουαγκέ.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

49′ Δοκάρι για την ομάδα μας. Μετά από σέντρα από δεξιά, ο Καστέλ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

52′ Πολύ καλή στιγμή για την ομάδα μας, με το σουτ του Ουαρίς να καταλήγει άουτ.

54′ Σουτ από τον Κατσαντώνη αποκρούει ο Μιχαήλ.

56′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Καρμιώτισσα. Ο Θεοδώρου στην αντεπίθεση ανάγκασε τον Μιχαήλ σε εντυπωσιακή απόκρουση και στην επιστροφή το νέο σουτ κατέληξε στο δοκάρι της ομάδας μας.

Καλύτερη η Καρμιώτισσα το τελευταίο δεκάλεπτο. Διπλή αλλαγή ετοιμάζει ο Γκαγιέγο.

64′ Νέα καλή στιγμή για την Καρμιώτισσα, με τον Ρόσι εντός περιοχής από καλή θέση έστειλε την περιοχή ψηλά άουτ.. Εσπευσμένα τον Τιουνε καλεί ο Γκαγιέγο.

66′ Τριπλή αλλαγή για την ομάδα μας. Μέσα οι Τιουνέ, Μουσοντά και Γκερέρο εκτός οι Φερέιρα, Χρυσοστόμου και Ουαρίς.

69′ Μεγάλη ευκαιρία για την Καρμιώτισσα, με τον Κατσαντώνη να απελευθερώνεται ωραία να κάνει το γυριστό σουτ και η μπάλα να καταλήγει άουτ.

70′ Πολύ καλή προϋπόθεση για την ομάδα μας. Ωραίος συνδυασμός Γκασάμα, Καστέλ και Γκερέρο, με την πάσα του Καστέλ να είναι λίγο πιο δυνατή και ο Γκερέρο να μην προλαβαίνει με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

74′ Εντυπωσιακή ενέργεια του Μουσοντά, έδωσε την κάθετη πάσα στον Καστέλ, με το πλασέ του όμως να αποκρούεται από τον Άντος.

Τραυματίας στο έδαφος ο Τεχέρα.

75′ Αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας. Ο Κίκο στη θέση του Τεχέρα.

78′ Ο Γκασάμα εντός περιοχής δεν θα καταφέρει να βρει την μπάλα. Στη συνέχεια σουτ του Μουσοντά θα βρει σε πόδια αντιπάλων.

85′ Γκολ για την ομάδα μας ακυρώνεται ως offside. Ξεκάθαρη περίπτωση.

87′ Σουτ από τον Γκερέρο, αποκρούει ο Άντος.

89′ Μακρινό σουτ του Μουσοντά, καμία ανησυχία για Άντος.

Πέντε λεπτά ο πρόσθετος χρόνος.

90+5 Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Γκερέρο, η μπάλα άουτ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ