Πέντε στα πέντε στα αναπτυξιακά

Τα αποτελέσματα  και τα ρεπορτάζ των αναπτυξιακών μας ομάδων στην καλαθόσφαιρα δημοσίευσε η καλαθοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω

Αγώνες των αναπτυξιακών ομάδων

Mε απολογισμό πέντε νικών, σε ισάριθμες αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των αναπτυξιακών μας ομάδων στα παιχνίδια που είχαν να δώσουν κατά το Σαββατοκύριακο!
Όσο και αν είναι η σωστή ανάπτυξη που μετρά περισσότερο, ένας τέτοιος απολογισμός δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος και χωρίς έπαινο και για το λόγο αυτό, η Ανόρθωση, απευθύνει τα συγχαρητήρια της, τόσο στα παιδιά των ομάδων μας, όσο και στους προπονητές τους.

Ομάδα ανδρών Κ18: Ανόρθωση – ΑΕΚ 69-66
Ξεκίνημα με μια μεγάλη νίκη πραγματοποίησε η ανδρική μας ομάδα κάτω των 18, η οποία στο πλαίσιο της Α1 κατηγορίας και για την 1η αγωνιστική, κέρδισε την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα της ΑΕΚ με 69-66, στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού.
Με την υποσημείωση ότι η αντίπαλος της ομάδας μας, είχε τερματίσει αήττητη στους αγώνες της 1ης φάσης (και ήταν στον ίδιο, με τη δική μας), όπως δείχνει και η τελική διαφορά των τριών πόντων, έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ομάδα μας να έχει την τύχη με το μέρος της.
Ξέχωρα από όλα αυτά, το σπουδαίο αυτό ξεκίνημα για την ομάδα μας αποτελεί την καλύτερη αρχή, τόσο από ψυχολογικής όσο και αγωνιστικής πλευράς, για να πετύχει σπουδαία πράγματα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ομάδα γυναικών Κ18: Ανόρθωση – Ζήνωνας 55-39
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη, στο δεύτερο κατά σειρά εντός έδρας παιχνίδι για τη γυναικεία μας ομάδα κάτω των 18, η οποία σε αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική της 1ης φάσης του πρωταθλήματος, κέρδισε την ομάδα του Ζήνωνα Λάρνακας με σκορ 55-39.
Όπως φαίνεται και από την τελική διαφορά των 16 πόντων, οι κοπέλες μας έφθασαν σε μιαν δίκαιη επικράτηση στο παιχνίδι που έγινε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού και με τη νίκη τους αυτή, αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους, για είσοδο στην πρώτη 4αδα, με την ολοκλήρωση της 1ης φάσης.
Πάντως, η προσπάθεια που περιμένει την ομάδα μας στη συνέχεια, μόνο εύκολη δεν θα είναι και ενώ απομένουν τέσσερεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των αγώνων για την πρώτη φάση.

Ομάδα ανδρών Κ16: Ανόρθωση – ΑΣΥΛ 90-75
Την πρόκριση για την επίλεκτη κατηγορία, εξασφάλισε η ανδρική μας ομάδα κάτω των 16, η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι για τον 3ο όμιλο της 1ης φάσης, κέρδισε σε παιχνίδι που διεξήχθη στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, το αντίστοιχο ηλικιακό συγκρότημα του ΑΣΥΛ με σκορ 90-75.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα και κατάφερε να φθάσει στη σημαντική νίκη, αποτέλεσμα που έκρινε και την είσοδο της στην επίλεκτη κατηγορία, όπου βέβαια θα την περιμένουν αρκετά και δύσκολα παιχνίδια.
Η διοίκηση της Ανόρθωσης, απευθύνει τα δημόσια της συγχαρητήρια, τόσο στους νεαρούς μας παίκτες, καθώς και στην τεχνική ηγεσία και τους εύχεται τα καλύτερα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ομάδα γυναικών Κ16: Ανόρθωση – ΑΕΛ 72-38
Συνέχεια στη νικηφόρα και αήττητη της πορεία στην επίλεκτη κατηγορία, έδωσε η γυναικεία μας ομάδα κάτω των 16, η οποία σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική, το οποίο έγινε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, κέρδισε το αντίστοιχο ηλικιακό συγκρότημα της ΑΕΛ με σκορ 72-38.
Οι νεαρές μας παίκτριες αγωνίστηκαν με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, φθάνοντας έτσι στο στόχο τους, συνεχίζοντας βέβαια την αήττητη τους πορεία.
Πάντα όμως με την επισήμανση ότι η συνέχεια θα είναι αρκετά δύσκολη και ειδικά για τις παίκτριες μας, ακόμα δυσκολότερη από τη στιγμή που έχει την ευθύνη υπεράσπισης της περσινής κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ομάδα γυναικών Κ14: ΑΠΟΠ – Ανόρθωση 32-75
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι νεαρές μας παίκτριες, της γυναικείας ομάδας κάτω των 14, κερδίζοντας στην αίθουσα «Άκης Κλεάνθους» το αντίστοιχο ηλικιακό συγκρότημα του ΑΠΟΠ με 75-32.
Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη για τις νεαρές μας κοπέλες στο πλαίσιο της περιφερειακής κατηγορίας και στον 1ο όμιλο όπου μετέχουν.
Οι κοπέλες μας, πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και όπως σε κάθε παιχνίδι, αλλά και προπόνηση, ο στόχος τους ήταν να αρπάξουν και αυτήν την ευκαιρία, για να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους, κάτι που κατάφεραν για μιαν ακόμη φορά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ