Καυστική ανακοίνωση από Παν.Συ.Φι: «Αυτά τα χημικά που…»

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο Παν.Συ.Φι σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου και την αλόγιστη χρήση χημικών από την Αστυνομία.

Αναλυτικά πιο κάτω

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 04.12.2023

Θέλουμε καταρχάς να συγχαρούμε τον κόσμο της Ανόρθωσης αλλά και τα μέλη μας ιδιαίτερα, αφού με την ολοκλήρωση ενός αγωνιστικού γύρου και οι 13 αντίπαλες ομάδες βίωσαν τι θα πει Ανορθωσιάτικη τρέλα είτε εντός έδρας είτε εκτός έδρας αφού όλα τα γήπεδα που αγωνιστήκαμε ήταν είτε κατάμεστα είτε σχεδόν κατάμεστα. Πιο σημαντικά και πιο πολλά συγχαρητήρια όμως πέραν από τον παλμό, την φωνή, το χειροκρότημα, τις εισόδους ή τα βιντεάκια που σε όλα ψάχνουμε τον 2ο, είναι η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του κόσμου μας. Σε κανένα μα σε κανένα παιχνίδι ο κόσμος μας δεν παραφέρθηκε, ακόμα και σε παιχνίδια με προκλήσεις. Ούτε σε ήττες, ούτε σε ισοπαλίες, ούτε σε διαιτητικές φάλτσες αποφάσεις που ήταν αρκετές, αλλά ούτε και από αστυνομικές προκλήσεις. Για να το πετύχει αυτό η κερκίδα μας μόχθησε για χρόνια και έχει χτίσει γύρω από το όνομα μας μια οπαδική κουλτούρα όπου “φίλοι” και εχθροί το αναγνωρίζουν.

Πάμε όμως στο παρασύνθημα για τον λόγο τοποθέτησης μας σήμερα. Με το τέλος του αγώνα του Σαββάτου και ενώ το 90% του κόσμου αλλά και των οργανωμένων είχε σχεδόν αποχωρήσει προς τα αυτοκίνητα τους, στο χώρο του Σωματείου όπου κόσμος ήδη έτρωγε το φαγητό του, άτομα είτε οικογένειες με τα παιδιά τους, είτε οργανωμένοι, είτε άτομα με αναπηρικά καροτσάκια, ηλικιωμένοι και γενικότερα ο ΚΟΣΜΟΣ της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ με έκπληξη τους αντίκρισαν μαινόμενες αντιοχλαγωγικές ομάδες να ρίχνουν προς το μέρος τους δακρυγόνα. Αυτά τα χημικά που αν τα “γευτούν” άτομα με προβλήματα υγείας μπορεί και να μην τα καταφέρουν, αυτά που ένα μωρό 7-8-12 χρονών από το σοκ μπορεί ακόμα και να πεθάνει και το λέμε ωμά.

Η ομάδα με ανακοίνωση της καταδίκασε στα πλαίσια που της επιτρέπει ο τρόπος έκφρασης της, όμως εμείς θα σας τα πούμε αλλιώς χωρίς να μας ενδιαφέρει ουδεμή αν θα λογοκριθούμε για αισχρολογία ή ότι άλλο επιθυμείτε. Εμείς έχουμε να σας πούμε και ειδικότερα σε σένα ρε ΑΛΗΤΗ, πρόεδρε του κλάδου αστυνομικών Ισότητας, ότι το σώμα σας στην ολότητα του βρομάει αλητεία. Το διεφθαρμένο και άρρωστο αστυνομικό σας σώμα, το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ εκκολαπτήριο χουλιγκάνων όπως χαρακτήρισες τους συνδέσμους μας, έχει πλέον χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον, έχει χάσει την αίσθηση του χρόνου και του χώρου και να ξέρετε ότι η ήδη αποχώρηση του μεγάλου όγκου οπαδών μας ήταν ευχή και κατάρα ταυτόχρονα. Πίσω από την στολή πουλάτε μαγκιά και λειτουργάτε σαν καλά πιονάκια, ενώ όταν την βγάζετε απαιτείται να σας αντιμετωπίσουμε σαν “συνανθρώπους” μας. Δεν είστε και ούτε θα γίνετε. Θα είστε μια ζωή απέναντι μας και παράδειγμα προς αποφυγή.

Αυτό που σας δηλώνουμε με ΠΛΗΡΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και σημειώστε την ημερομηνία, εμείς αυτή την υπόθεση δεν θα την αφήσουμε να περάσει στο ντούκου. Για χρόνια τώρα υποστήκαμε συλλήψεις μελών μας για ψύλλου πήδημα, για χρόνια κόσμος πηγαινοερχόταν στα τμήματα χάρη στην ανύπαρκτη σας οργάνωση, χάρη στον ερασιτεχνισμό σας.

Κατέχουμε πλέον και ονόματα ποιοι αποφάσισαν τι, και θα σας διώξουμε μέχρι εσχάτων. Ελπίζουμε αυτό να γίνει μόνο μέσω της νόμιμης οδού γιατί αν νιώσουμε ότι σας καλύπτει το άλλο βρόμικο σύστημα που σας προστατεύει χρόνια, η πολιτεία, θα σας διώξουμε αυτοπροσώπως. Δεν μας καίγεται καρφί αν έχετε οικογένειες, επειδή οικογένειες έχουμε και εμείς. Οικογένεια έχει και το παιδί που χτυπούσατε κάτω ενώ απλά ήταν θαμώνας και έτρωγε, σπίτι και παιδάκι (και μάλιστα μαζί του) είχε και ο άνθρωπος έξω από την μπουτίκ.
Και όπως σας φώναζαν οι θαμώνες “ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΑΣ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ” , πόσο μάλλον η Αναγέννηση του.

Τα λέμε στους εφιάλτες σας…
ΟΛΟΙ ΔΑΣΑΚΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ