Επάνοδος στις νίκες

Επάνοδος στα νικηφόρα αποτελέσματα για την ανδρική μας ομάδα, η οποία πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισε τον ΑΠΟΠ με 94-67.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα μας τελείωσε τον πρώτο γύρο για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος με απολογισμό επτά νικών και τριών ηττών και παραμένει στα ψηλά της βαθμολογίας, διεκδικώντας μιαν προνομιούχα θέση ενόψει των αγώνων για τα πλέι-οφ.

Πολύ καλό ξεκίνημα για την ομάδα μας, η οποία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να αποδείξει ότι ήταν το φαβορί της αναμέτρησης και πόσο μάλλον επειδή προερχόταν από την ήττα στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Κεραυνό.

Με γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι τους και με ψηλά ποσοστά ευστοχίας, οι παίκτες μας ανέβαζαν συνέχεια τη διαφορά κατά την 1η περίοδο, καθώς στο 6`, προηγήθηκαν με 24-6, ενώ στη λήξη του πρώτου 10λεπτου, είχαν το προβάδισμα με 32-14.

Συνέχεια καλής απόδοσης, ειδικά στην επίθεση για την ομάδα μας, που συνέχισε να ανεβάζει τη διαφορά, που είχε φθάσει ως και τους 26 πόντους, όταν προηγήθηκε με 49-23.
Ο Horton, ήταν ένας συνεχής κίνδυνος για την άμυνα του ΑΠΟΠ και στο τέλος του ημιχρόνου, είχε σημειώσει 19 πόντους, ενώ στο ίδιο χρονικό σημείο, η ομάδα μας προηγήθηκε με 53-32.

Κατά την 3η περίοδο η ομάδα μας συνέχισε να κρατάει ένα σταθερό προβάδισμα που παρέμενε πάνω από τους 20 πόντους, μη αφήνοντας την αντίπαλο ομάδα να ελπίζει ότι μπορούσε να έπαιρνε κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Στην 3η περίοδο, έδιναν και άλλοι μας παίκτες πόντους και έτσι στο τέλος της 3ης περιόδου, το σκορ έγινε 76-49 για την ομάδα μας.

Στην 4η περίοδο και αφού όλα είχαν πια κριθεί, η ομάδα μας βρήκε και άλλες λύσεις στην επίθεση, αλλά και με την ομάδα του ΑΠΟΠ να προσπαθεί και αυτή και να βρίσκει επίσης κάποιες λύσεις, αλλά τίποτα δεν μπορούσε πλέον να άλλαζε τη μοίρα της αναμέτρησης και τελικά η ομάδα μας έφθασε στη νίκη κερδίζοντας με 94-67.

Δεκάλεπτα: 32-14, 53-32, 76-49, 94-67.
Συμμετοχές και πόντοι της Ανόρθωσης: Taylor 14, Τρετιάκοβ 10, Βάρσος 7 (1), Horton 21 (5), Skinner 12 (2), Αντωνίου, Talton 10, Τομπάζος 5 (1), Βύρωνος 5 (1), Μαραγκός 10, Νοταρίδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ