«Λίγες ομάδες μπορούν να το υποστηρίξουν όπως η ΑΝΟΡΘΩΣΗ»

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος επισκέφτηκε την Αμμόχωστο και ακολούθως βρέθηκε στα γραφεία και το Μουσείο της Ανόρθωσης.

Εμφανώς συγκινημένος μίλησε για τον ρόλο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ επισημαίνοντας πως είναι πολύ περισσότερα από μία ομάδα, κάτι που λένε πολλές ομάδες στην Ευρώπη αλλά «λίγες μπορούν να το υποστηρίξουν όσο η Ανόρθωση».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα συναισθήματά μου… όλες αυτές τις μέρες που βρέθηκα εδώ, που βρέθηκα στο Βαρώσι, που βρέθηκα στην άλλη πλευρά, μια πόλη φάντασμα, που περπάτησα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας που βλέπετε στις φωτογραφίες εδώ, με πιάνει ένα σφίξιμο στην καρδιά.

Η ευχή μου που έγραψα και στο βιβλίο έχει να κάνει με το ότι εύχομαι η Ανόρθωση να ξαναπαίξει παιχνίδι στην πόλη. Εκεί θα σημαίνει ότι όλη αυτή η προσμονή έπιασε τόπο. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα συμβεί για αυτό ακριβώς όλοι εσείς που είστε στην ομάδα έχετε μια πολύ μεγάλη αποστολή. Και όλοι εμείς που ήρθαμε και μαθαίνουμε όλο και περισσότερα πράγματα για αυτή την ομάδα που κρατάει τον ελληνισμό μέσα της πολλά χρόνια πιο πριν την εισβολή των Τούρκων.

Η Ανόρθωση δεν είναι απλώς μια αθλητική ιστορία, δεν είναι απλώς μία ομάδα, είναι ένα μεγάλο κουτί που μέσα του έχει τις μνήμες των ανθρώπων που έφυγαν και που θα έρθουν και πρέπει να μάθουν τι είναι Ανόρθωση, τι σημαίνει το σήμα, τι σημαίνει το μότο που τη συνοδεύει Η Ανόρθωση είναι πολύ παραπάνω από μία ομάδα. Το λένε πολλές ομάδες στην Ευρώπη, έχω την εντύπωση ότι λίγες ομάδες μπορούν να το υποστηρίξουν όπως η Ανόρθωση».

@anorthosisfc.official Ο εκ των κορυφαίων Ελλαδιτών αθλητικογράφων Χρήστος Σωτηρακόπουλος ήρθε στην Κύπρο για ενα οδοιπορικό στην Αμμόχωστο και επισκέφθηκε τα γραφεία και το Μουσείο της ομάδας μας. Αφού του δόθηκε ένα βιβλίο ιστορίας για τα 100 χρόνια Ανόρθωσης Αμμοχώστου, έστειλε το δικό του μήνυμα περιγράφοντας και τα συναισθήματα του. #greece #greecetiktok #cyprus #cyprustiktok #fy #fyp #foryou #anorthosis #bepartofit ♬ πρωτότυπος ήχος – Anorthosisfc.official

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ