Την Κυριακή ο Ημιτελής Μαραθώνιος Αμμοχώστου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
8/10/2023 – Κυριακή – 11 π.μ – Οδόφραγμα Δερύνειας
—————————————————–

5 Ιουνίου 2022, γύρω στις 12 το μεσημέρι. Ο πρώτος Μαραθώνιος αγώνας δρόμου της Αμμοχώστου μένει ημιτελής στο οδόφραγμα της Δερύνειας, καθώς το συρματόπλεγμα της κατοχής δεν μας επιτρέπει να τερματίσουμε στο αγαπημένο μας ΓΣΕ. Ο Μαραθώνιος αγώνας της Αμμοχώστου θα παραμένει Ημιτελής μέχρι να επιστρέψουμε στην μάνα μας Αμμόχωστο, στις κατεχόμενες μας κοινότητες, στις πατρογονικές μας εστίες. Δίνουμε όμως ιερή υπόσχεση να επαναλάμβάνουμε τον Μαραθώνιο της Αμμοχώστου, ακόμη και Ημιτελή, έως την πολυπόθητη ημέρα της επιστροφής.

Η Αμμόχωστος και οι κατεχόμενες μας κοινότητες δεν ξεχνιούνται. Είμαστε εδώ, ανάχωμα στη λήθη των χρόνων που περνούν.

Καλούμε όλο τον κόσμο όπως παρευρεθεί στις 11 το πρωί της Κυριακής 08/10/2023 στο οδόφραγμα της Δερύνειας για να ενισχύσει την προσπάθεια των δρομέων. Να βροντοφωνάξουμε ότι είμαστε εδώ και διεκδικούμε την επιστροφή στα σπίτια, στις γειτονίες μας και στα χώματα μας.

Φέτος, ανοίγουμε τους δρόμους για ακόμα περισσότερους συμμετέχοντες. 125 δρομείς από διάφορα δρομικά σύνολα από όλη την Κύπρο θα τρέξουν στον μοναδικό στο είδος του Μαραθώνιο ο οποίος διοργανώνεται από το Τμήμα Δρομέων της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμμοχώστου και της Ένωσης Εκτοπισμένων Κοινοτήτων Αμμοχώστου.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας δράσης, καθώς χρονικά ο Ημιτελής Μαραθώνιος της Αμμοχώστου συμπίπτει με τις δράσεις του Ραδιομαραθωνίου, ενημερώνουμε πως θα λειτουργεί περίπτερο για εισφορές πλησίον του οδοφράγματος της Δερύνειας. Την διοργάνωση υποστηρίζει η CNP ASFALISTIKI και η CNP CYPRIALIFE.

Κύριος χορηγός του Ημιτελούς Μαραθωνίου Αμμοχώστου είναι η ναυτιλιακή εταιρεία ανεφοδιασμού πετρελαίου BASEBLUE.
Ευχαριστούμε επίσης τον Φωτογραφικό Όμιλο Λάρνακας καθώς και την εταιρεία μεταφορών P.T. Cargo.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

…και εμείς εδώ, πιστοί στο καθήκον, για 1911 λόγους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ