Μαζεμένα εδώ όλα τα αίσχη που έγιναν με τη διαιτησία φέτος

Από την πρώτη αγωνιστική οι διαιτησίες που βλέπουμε κατά της ομάδας μας είναι εχθρικές μέχρι… ύποπτες.

Αν δεν υπήρχε το VAR είναι πολύ πιθανόν να είχαμε τους μισούς βαθμούς από αυτούς που έχουμε τώρα.

Στην πρώτη αγωνιστική με τον Εθνικό, μας ακυρώθηκαν τα πρώτα δύο τέρματα ως οφσάιντ, αποφάσεις που ανατράπηκαν μετά την παρέμβαση του VAR.

Στη δεύτερη αγωνιστική με τον Οθέλλο, το ολοκάθαρο χέρι στην περιοχή του Οθέλλου δόθηκε αρχικά φάουλ εκτός και έπρεπε να παρέμβει το VAR για να δοθεί το πέναλτι.

Μετά το 0-1 υπέρ μας, μας ακυρώθηκε τέρμα με τη δικαιολογία ότι η μπάλα αρχικά πέρασε τη γραμμή του άουτ, με κάτι τέτοιο να μην ξεκαθαρίζει από τις επαναληπτικές προβολές.

Την τρίτη αγωνιστική με την Σαλαμίνα δόθηκε μία πολύ αυστηρή κόκκινη στον Κορρέα ενώ τι να πούμε και για τα 15 λεπτά καθυστερήσεων στην επανάληψη, απίστευτο πραγματικά.

Την τέταρτη αγωνιστική με την Καρμιώτισσα είχαμε ίσως την χειρότερη διαιτησία φέτος, από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Καθαρά πέναλτι που εξαφανίστηκαν με μία διαιτησία του Μάριου Χριστοφόρου χειρότερη και από αυτές των Μασιά-Βασίλη.

Πέμπτη αγωνιστική με το ΑΠΟΕΛ έλειψαν τα μεγάλα λάθη, όμως δέχθηκε κόκκινη ο προπονητής της ομάδας μας για τα καραγκιοζιλίκια του Σα Πίντο.

Έκτη αγωνιστική με την ΑΕΛ και έπρεπε να παρέμβει το VAR για να δοθεί η κόκκινη στο χτύπημα εκτός φάσης στον Τσίκο.

Και φτάσαμε στο παιγνίδι με τον Άρη όπου οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο, ενώ γαργάρα έγινε και η αγκωνιά στον Τεχέρα που ήταν πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Είναι θαύμα που με τέτοιες διαιτησίες η ομάδα είναι εκεί που είναι αλλά η διοίκηση πρέπει να λάβει σοβαρά μέτρα για αυτά που συμβαίνουν κάθε αγωνιστική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ