Κατέθεσε έφεση η Ανόρθωση

Ο πρόεδρος του τμήματος χάντμπολ της ομάδας μας, Ανδρέας Ανδρέου, παραχώρησε δηλώσεις στο greekhandball.com.

Η ομάδα μας βρέθηκε στην Ελλάδα όπου αγωνίστηκε στο διεθνές τουρνουά Χάντμπολ, «Ανδρέας Παπασταμάτης», εκεί όπου ηττηθήκαμε στον τελικό από την ΑΕΚ.

Τα όσα δήλωσε στην ελλαδική ιστοσελίδα:

«Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ από τα παιδιά που αγωνίσθηκαν στα προηγούμενα χρόνια με την Ανόρθωση, φέτος έχουμε το καλύτερο σύνολο από κάθε άλλη σεζόν, δίχως να αναφέρομαι σε μονάδες ή ποιότητα, αλλά, στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας σε συνολικό επίπεδο.

Μου αρέσει αυτό που βλέπω και ας είχαμε απώλειες 3-4 βασικών παικτών με κυριότερη εκείνη του τερματοφύλακα Νούγκοβιτς. Καταφέραμε να έχει σήμερα η Ανόρθωση ένα εξαιρετικό σύνολο, όχι μόνο άτομα και είναι φανερό ότι η ομάδα μας κερδίζει ένα μεγάλο στοίχημα και θα είναι παντού πρωταγωνίστρια, παίζοντας όμορφο χάντμπολ.

Βεβαίως, υπάρχει η τιμωρία από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, άδικη κατά την άποψη μας και για αυτό άλλωστε καταθέσαμε έφεση για την οποία προσδοκούμε ότι θα δικαιωθούμε. Η Ανόρθωση πήρε την καλύτερη θέση στην ιστορία αυτού του Τουρνουά, ανέδειξε στο πρόσωπο του γκολκίπερ της τον πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, θα είναι απόλυτα έτοιμη στο κατάλληλο σημείο.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπη στην ΑΕΚ, την ευχαριστούμε για τη φιλοξενία της και ειδικά τον Πρόεδρο της και φίλο μου Σταμάτη Παπασταμάτη ενώ δεν πρέπει να παραλείψω να εκφράσω τα συλλυπητήρια για τον χαμό του φιλάθλου της ΑΕΚ, του Μιχάλη που χάθηκε με αυτόν τον τρόπο στη Νέα Φιλαδέλφεια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ