«Η εγκληματική αμέλεια…»

Σε ανάρτηση για τον αδικοχαμένο φίλο της ΑΕΚ Αθηνώνμ Μιχάλη που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας προχώρησε ο Παν.Συ.Φι.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανάρτηση

«Οπαδική» βία επεισόδιο 1312ο,

Γίναμε δυστυχώς μάρτυρες ακόμα μιας θλιβερής κατάστασης η οποία έχει σαν αποτέλεσμα έναν νεκρό νέο, που αποφάσισε πως γουστάρει να υποστηρίζει μια ποδοσφαιρική ομάδα. Στον τίτλο βάλαμε την λέξη οπαδική σε εισαγωγικά γιατί μόνο οπαδοί δεν λογίζονται όσοι θέλουν να δείξουν την μαγκιά τους και την ανδρεία τους με κουζινομάχαιρα ή άλλα δολοφονικά αντικείμενα. Εμείς θα πούμε στους διάφορους λογής ψευτόμαγκες ότι προτιμότερο είναι να φορέσουν τις φουστίστες τους και να ασχοληθούν με κάτι άλλο και ας αφήσουν τους οπαδούς να ζήσουν την μαγεία του χώρου.

Στα χθεσινά και όχι μόνο αυτό που μας εξοργίζει πέραν των υπολοίπων, είναι η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ των αρχών που για ακόμα μια φορά έδειξαν με την ανικανότητα τους ότι δεν μπορούν να εκτιμήσουν πράγματα και καταστάσεις. Είναι πραγματικά λυπηρό ένα ολάκερο κράτος είτε στην Κύπρο είτε στην Ελλάδα, να αρνούνται να μάθουν από το παρελθόν με το κυριότερο «όπλο» που είναι η ΠΡΟΛΗΨΗ να μένει ανεκμετάλευτο. Με την σειρά μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ τις δικές μας αρχές ότι έχουν στα χέρια τους από πέρσι από την ομάδα μας αίτημα για την αναπροσαρμογή του πλάνου στάθμευσης και προσέλευσης των αντιπάλων στο «Αντ. Παπαδόπουλος». Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε, επειδή γνωρίζουμε ότι ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, ότι οι υπαίτιοι θα έχουν ονόματα και διευθύνσεις αν συμβεί το οτιδήποτε σε μελλοντικά παιχνίδια.

Δεν θα επεκταθούμε περισσότερο όταν μια οικογένεια θρηνεί και δυστυχώς είναι κάτι που δεν διορθώνεται. Χρέος μας είναι να προσπαθούμε να διορθώνουμε όσα είναι στο χέρι μας, χωρίς υποκρισία και κούφια λόγια.
Αναπαύσου εν ειρήνη Μιχάλη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ