Έβγαλε Σέρβους η κληρωτίδα

Την Σέρβικη HC METALOPLASTIKA ELIXIR SABAC κληρώθηκε να αντιμετωπίσει για τον δεύτερο γύρο του EHF EUROPEAN CUP η ομάδα χειροσφαίρισης του Συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα μας.

ΚΛΗΡΩΣΗ EHF EUROPEAN CUP – ROUND 2

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση για τους ευρωπαικούς αγώνες που αφορούν το EHF EUROPEAN CUP.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ από το γκρουπ των ισχυρών κληρώθηκε για τον 2ο Γύρο του EHF EUROPEAN CUP με την ομάδα της HC METALOPLASTIKA ELIXIR SABAC (Σερβίας).

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 14 ή 15 Οκτωβρίου 2023 στην Κύπρο και ο επαναληπτικός στις 21 ή 22 Οκτωβρίου 2023 στην Σερβία.

Η κλήρωση θεωρείται δύσκολη καθότι η ομάδα της HC METALOPLASTIKA ELIXIR SABAC ανήκει στην τετράδα των ισχυρών της Σερβίας. Πρόσφατα αγωνίστηκε στο FINAL 4 για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Σερβίας ενώ κατέκτησε το κύπελλο Σερβίας το 2022 και 2016. Προέρχεται από μια παραδοσιακή δύναμη στο χώρο του Χαντμπωλ στην Ευρώπη.

Η ομάδα μας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο με σοβαρότητα και άρτια προετοιμασία όπως αρμόζει άλλωστε στην τεράστια ιστορία της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ καθώς και στην προϊστορία μας ως Τμήμα Χειροσφαίρισης της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ όπως εκφράζεται και από το κύριο moto μας ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΗ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ