Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Βάρσο ανακοίνωσε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Αναλυτιά πιο κάτω

Την παραμονή του Γιώργου Βάρσου και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ανακοινώνει με την παρούσα ανάρτηση η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση.

Άλλωστε η αγωνιστική αξία του Γιώργου Βάρσου, έχει αποδειχθεί μέσω των όσων παρουσίασε κατά την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, παρά το ότι είχε μείνει εκτός δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα, λόγω του τραυματισμού του στο χέρι.

Επειδή όμως η ατυχία του χτύπησε ξανά την πόρτα, κατά τον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ, ευχόμαστε να είναι και η τελευταία, μαζί με την ανακοίνωση επέκτασης της συνεργασίας, να αναφέρουμε και δημόσια, ότι όλη η οικογένεια της Ανόρθωσης, παραμένει δίπλα του, τώρα που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του και να επιστρέψει δυνατότερος και δριμύτερος.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.