Εξελίξεις προκύπτουν στο θέμα της νέας συμφωνίας διαχείρισης που θα υπογραφεί μεταξύ του Συλλόγου και της Εταιρείας, για τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την πενταετία 2023-28 με δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης από την εταιρεία για άλλα πέντε χρόνια. Συγκεκριμένα το Δ.Σ του Συλλόγου απέστειλαν το βράδυ της Τρίτης το κείμενο  της συμφωνίας και αναμένονται διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό το θέμα για την ώρα με τον Σύλλογο να περιμένει γραπτή ενημέρωση τόσο από την εταιρεία, όσο και από το μεγαλομέτοχο της εταιρείας Χρήστο Πουλλαΐδη, για την εξέλιξη του χρονοδιαγράμματος που έθεσαν οι δύο πλευρές στις μεταξύ τους επαφές και συμφωνία.

Για να είμαστε πιο σαφείς,  στη συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών μεταξύ Ανδρέα Σάντη και Χρήστου Πουλλαΐδη στο δεσμευτικό μνημόνιο συναντίληψης υπήρχε οδικός χάρτης με καταληκτική ημερομηνία την 10/5, εκεί όπου η ομάδα Ανδρέα Σάντη είχε υποχρέωση να υλοποιήσει τα βήματα του οδικού χάρτη – πλάνο χρηματοδότησης της εταιρείας, δεσμευτικές επιστολές για την χρηματοδότηση της και άλλα – για να ενεργοποιήσει το δεσμευτικό μνημόνιο συναντίληψης και να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών.

Ο Σύλλογος εξ όσων πληροφορούμαστε αποτάθηκε εγγράφως στα δύο εμπλεκόμενα μέρη λίγες μέρες μετά τις 10/5, ζητώντας σχετική ενημέρωση για την πορεία των επαφών, την μεταβίβαση των μετοχών αλλά και για το πως θα γίνεται η χρηματοδότηση του ποδοσφαιρικού τμήματος από τους νέους μετόχους.

Ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έχει λάβει καμία απάντηση, με την ηγεσία του Συλλόγου αφενός να μην γνωρίζει που ακριβώς είναι οι επαφές των δύο μερών και αφετέρου και πιο σημαντικό σε ποιους – πέρα του Ανδρέα Σάντη – θα εκχωρήσει επί της ουσίας τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος για τα επόμενα χρόνια.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.