Την αφαίρεση δύο όρων  από την προτεινόμενη συμφωνία διαχείρισης, αυτούς  για προσωπικές εγγυήσεις και προείσπραξη τηλεοπτικών δικαιωμάτων ζητά μεταξύ άλλων η Εταιρεία στην αντιπρόταση της προς τον Σύλλογο.

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος στην πρόταση διαχείρισης που έστειλε το βράδυ της Τρίτης 23/5 περιείχε μέσα δύο όρους που διασφαλίζουν ότι το χρέος δεν θα εκτιναχθεί σε περίπτωση ελλειματικού προϋπολογισμού.

Συγκεκριμένα ο πρώτος όρος αφορούσε ότι σε περίπτωση ελλειματικού προϋπολογισμού, τότε να υπάρχουν προσωπικές εγγυήσεις από πλευράς της διοίκησης/μετόχων της εταιρείας για κάλυψη του ελλείματος. Ο δεύτερος όρος ήταν σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, με τον Σύλλογο να ζητά να μην μπορεί η Εταιρεία να προεισπράττει έσοδα πέρα της τρέχουσας χρονιάς.

Από εκεί και πέρα η εταιρεία έθεσε και αυτή τους όρους της στην αντιπρόταση και αναμένεται να διαφανεί τις επόμενες μέρες κατά πόσο υπάρχει τρόπος να γεφυρωθεί ή όχι το χάσμα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.