Το δεύτερο παιχνίδι της, για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ, δίνει η ανδρική μας ομάδας, η οποία θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, για το ζευγάρι των θέσεων 2 & 3, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού» και που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της γνωστής ποινής τιμωρίας της ομάδας μας.

Στο πρώτο παιχνίδι, η ομάδα μας έχασε άδικα και φυσικά, θα μπορούσε να είχε φθάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν έγινε τελικά.

Η ουσία είναι ότι η αντίπαλος ομάδα, προηγείται στο σκορ των νικών με 1-0 και για τη δική μας, δεν μπορεί να υπάρξει άλλη επιλογή, πλην του να κερδίσει τη δεύτερη αναμέτρηση, να ισοφαρίσει στο σκορ των νικών και με ανεβασμένη ψυχολογία, να μεταβεί στην έδρα της ΑΕΚ, για την 3η αναμέτρηση.

Αυτό όμως που προέχει, είναι να καταφέρουν οι παίκτες μας να κερδίσουν το δεύτερο παιχνίδι και να αποδείξουν έτσι, ότι η πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μας σε ημιτελική φάση, δεν έγινε μόνο για αποκόμιση εμπειριών, αλλά για να διεκδικήσει με όλες της τις δυνάμεις και την πρώτη της φορά, σε πρόκριση στην τελική φάση.

Οι δυσκολίες είναι πολλές. Τιμωρία έδρας, δυνατός και έμπειρος αντίπαλος, που ούτως ή άλλως, είχε και το αρχικό πλεονέκτημα έδρας. Όμως κόντρα σε όλα αυτά, η ομάδα μας θα παλέψει, όπως έκανε και στον πρώτο αγώνα και ευχή είναι, αυτήν τη φορά να φθάσει στη νίκη.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.