Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κερδήθηκε η έφεση

Ικανοποίηση σκόρπισε στις τάξεις της καλαθοσφαιρικής ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, η απόφαση του εφετείου και η ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης. Ήταν κρίμα και άδικο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ να πληρώσει την πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων από πλευράς Αστυνομίας και τις παραλείψεις από πλευράς ομοσπονδίας. Ήταν εγκληματικό. Περαιτέρω θα ήταν δυσφήμιση για το άθλημα να μη συνεχιστεί ο αγώνας.

Η προσπάθεια που εδώ και χρόνια κάνουν οι διοικούντες του τμήματος είναι αξιοσέβαστη και συμβάλλουν τα μέγιστα ούτως ώστε η καλαθόσφαιρα στην Κύπρο να αναπτυχθεί και να αποκτήσει τη χαμένη παλιά της αίγλη. Ήταν κρίμα ο ημιτελικός να κριθεί μέσα σε κλειστές δικαστικές αίθουσες, τόσο για το άθλημα, όσο για τους αθλητές αλλά και για όλους εκείνους  στην ομάδα που νυχθημερόν ασχολούνται με την καλαθόσφαιρα και σπαταλούν χρόνο και χρήμα.

Ως εκ τούτου η απόφαση του εφετείου που δίνει το δικαίωμα στην ομάδα να αγωνιστεί στο γήπεδο για τη διάκριση και την παρουσία της στο τελικό, έγινε δεκτή με ικανοποίηση, μίας και αναιρέθηκε η απαράδεκτη απόφαση να μην συνεχιστεί το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η έφεση κερδήθηκε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, μίας και κρινόταν δύσκολο να «πέσει» η πρωτόδικη απόφαση για μηδενισμό. Τον φάκελο της έφεσης για την ομάδα μας επιμελήθηκε το δικηγορικό γραφείο «Μαυρομάτης & Χριστοδουλίδου».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ