«Η Ανόρθωση όμως είναι ένας μεγάλος οργανισμός και σίγουρα…»

Το δικό του μήνυμα έστειλε μέσω της επίσημης σελίδας του τμήματος καλαθόσφαιρας ο νέος πρόεδρος του τμήματος, Παναγιώτης Χρυσάνθου.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου

Πρώτα απ’ όλα λυπάμαι για το γεγονός ότι κάποια γεγονότα ανάγκασαν τον πολύ καλό μου φίλο Αντώνη Μικελλίδη να παραιτηθεί.

Η Ανόρθωση όμως είναι ένας μεγάλος οργανισμός και σίγουρα δεν θα έμενε ακέφαλη. Τα εύσημα φυσικά πρέπει να πάνε στον κ. Μικελλίδη ο οποίος εξ αρχής δεν έστησε ένα one-man-show όσο αφορά την διοίκηση, αλλά μια δυνατή ομάδα με βαριά χαρτιά η οποία εγγυείται την συνέχιση του τμήματος.

Προσωπικά ήμουν στην αρχική ομάδα που ξεκινήσαμε το τμήμα καλαθόσφαιρας της Ανόρθωσης το 2015 και κατείχα την θέση του αντιπροέδρου. Δυστυχώς μετά τα τελευταία θλιβερά γεγονότα και το τι ακολούθησε που ανάγκασε τον κ. Μικελλίδη σε παραίτηση, ανάλαβα εγώ την θέση του προέδρου. Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης είναι μαζί μας και συνεχίζουμε κανονικά όσο αφορά τους στόχους που είχε θέσει η ομάδα για την τρέχουσα σαιζόν αλλά και για την επόμενη.

Μπορεί για πρώτη φορά να έχουμε προκριθεί στα ημιτελικά των play-off του πρωταθλήματος και στο finla-4του κυπέλλου, αλλά υπάρχουν ψηλές αγωνιστικές απαιτήσεις και υψηλοί στόχοι για να πετύχει η ομάδα κάτι καλό φέτος. Εν κατακλείδι, τίποτα δεν αλλάζει, συνεχίζουμε κανονικά, και η Ανόρθωση θα εξακολουθεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Καλαθόσφαιρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ