Έκανα το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο τελικό

Η διοίκηση της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης, αλλά και σύσσωμη η μεγάλη της οικογένεια, συγχαίρει τη γυναικεία μας ομάδα κάτω των 16, η οποία στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ της επίλεκτης κατηγορίας, νίκησε εντός έδρας την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα του Αχιλλέα και έτσι, πήρε προβάδισμα στο σκορ των νικών.

Μετά από το αποτέλεσμα αυτό, οι νεαρές μας κοπέλες, χρειάζονται μιαν ακόμη νίκη, για να φθάσουν στην τελική φάση και θα έχουν δυο ευκαιρίες, για να τα καταφέρουν.
Αν στο δεύτερο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στην έδρα του Αχιλλέα, κερδίσει η ομάδα μας τότε θα προκριθεί στον τελικό ή σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρξει και τρίτο, το οποίο θα διεξαχθεί στην προσωρινή έδρα της ομάδας μας, στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Ο δεύτερος ημιτελικός έχει ορισθεί να διεξαχθεί στις 19 τρέχοντος και οι ευχές μας, θα συνοδεύσουν τις κοπέλες μας, όπως και αρκετοί οπαδοί της Ανόρθωσης, που αναμένεται να μεταβούν στην Παλλουριώτισσα και να στηρίξουν με τη φωνή τους την προσπάθεια των παικτριών μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ