«Νιώθω περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα…»

Τη περηφάνια του που φοράει τη φανέλα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ εξέφρασε μεταξύ άλλων ο Νεόφυτος Μιχαήλ στις δηλώσεις του στην CABLENET μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά πιο κάτω όσα δήλωσε:

Για την εμφάνιση του: «Πρώτο ματς στη βασική ενδεκάδα μετά από περίοδο αποχής, για κάθε ποδοσφαιριστή είναι δύσκολη η αποχή από προπονήσεις και αγώνες. Έκανα το ντεμπούτο την προηγούμενη εβδομάδα, δεν ήμουν τόσο έτοιμος, όμως νιώθω περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα. Έπειτα από οκτώ μήνες είχα ικανοποιητική παρουσία στον αγώνα, θέλω να βρω τον ρυθμό μου και να βελτιώνομαι συνεχώς για να είμαι έτοιμος στην προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι».

Πως ήταν η αποχή και ποιοι οι στόχοι του; «Δεν είναι εύκολο να έχεις αποχή από το γήπεδο, τις προπονήσεις και γενικότερα τις δραστηριότητες. Θεωρώ πως έχω περιθώρια βελτίωσης θέλω να επιστρέψω πλήρως».

Πως θέλεις να κυλήσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν; «Για μένα είναι σημαντικό να πάρω παιχνίδια και να βελτιώνομαι συνεχώς. Έχω κίνητρο λόγω της αποχής, θέλω να αποδείξω ποιος είμαι, να βρω ρυθμό και να κερδίσω τη θέση του βασικού τερματοφύλακα και μετά εάν μπορώ να επιστρέψω στην Εθνική».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ