Ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου, σε συνεργασία με τη Μπάντα Εθνικοφρόνων Σωματείων Λιοπετρίου, τον ΓΣΕ και την Ένωση Αγωνιστών ΕΟΚΑ Αμμοχώστου, ανακοινώνει τη διοργάνωση εκδήλωσης εορτασμών των Εθνικών Επετείων της 25ης Μαρτίου 1821 και 1ης Απριλίου 1955, στο χώρο του Αμφιθεάτρου Λιοπετρίου, την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023, ώρα 19:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αποδοθούν τιμές στις οικογένειες των τεσσάρων ηρώων της Μάχης του Αχυρώνα Λιοπετρίου – Ανδρέα Κάρυου, Ηλία Παπακυριακού, Φώτη Πίττα και Χρίστου Σαμάρα – καθώς επίσης και στο Μέλαθρο αγωνιστών ΕΟΚΑ για την πολύχρονη κοινωνική προσφορά του. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Καλούμε όλους τους φίλους και υποστηρικτές της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, αλλά και όσους τιμούν τις Εθνικές Επετείους, να παραστούν στην εκδήλωση.

Επίσημος καλεσμένος και ομιλητής θα είναι ο επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΣ και πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Στρατηγός Ε.Α. Φράγκος Φραγκούλης.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.