«Την κατάλληλη ώρα πολλά νέα μαζεμένα…»

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ», μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά πιο κάτω

Για τη νίκη επί της Δόξας: «Ήταν μια εμφάνιση με δύο πρόσωπα στην ακραία τους μορφή. Στο πρώτο κάναμε τη χειρότερη δυνατή όπως είπε και ο προπονητής μας και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τίποτα. Το σκορ μπορούσε να ήταν ό,τι χειρότερο εις βάρος μας μπορούσε. Σίγουρα αυτό που είναι δεδομένο, πως αν το σκορ δεν ήταν 0-1 θα ήταν μεγαλύτερο. Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν, βοήθησε και η αποβολή και οδηγήθηκε το παιχνίδι στην ανατροπή».

Για τα διοικητικά: «Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη οι επαφές ανάμεσα σε πρόεδρο και μεγαλομέτοχο για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Ότι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα και αν είναι εφικτό εντός του Μαρτίου ώστε να προχωρήσει η ομάδα στην επόμενη ημέρα. Παράλληλα είναι σε εξέλιξη και πολλά άλλα πράγματα. Σε ό,τι αφορά στο οικονομικό ο πρόεδρος κάνει τις ενέργειες για να βρεθούν λύσεις, γίνεται προεργασία για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν. Γίνεται προκαταρτική διαδικασία και για τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου. Ο Αθλητικός Διευθυντής έκανε και ταξίδι στην Ισπανία με μεταγραφικούς ορίζοντες. Θέλει να είναι έτοιμος όταν πάρει το πράσινο φως να αρχίσει την διαδικασία. Γίνονται πολλά ώστε την κατάλληλη ώρα να μάθετε πολλά νέα μαζεμένα. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που αποτελούν την ομάδα και όλοι οι υπόλοιποι, έχουμε έγνοια να αγωνιζόμαστε και να φέρνουμε νίκες σεβόμενοι και το μέγεθος του συλλόγου. Οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι αγωνιστικά απέναντι σε όλες τις ομάδες του γκρουπ. Οποιοσδήποτε παίκτης οφείλει να σέβεται την ιστορία της ομάδας και το μέγεθός της. Εμείς αυτό που θέλουμε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό να δούμε εικόνα του δεύτερου ημίχρονου με τη Δόξα».

Για το αν θα παραμείνει ο Βέσκο Μιχαίλοβιτς; «Το καθετί στην ώρα του. Τώρα έχουμε 13 επίσημους αγώνες στο πρωτάθλημα και όλοι πρέπει να ασχολούνται με αυτά ματς».

Για τα επόμενα βήματα: «Το πρώτο αφορά το διοικητικό και η επόμενη μέρα, το δεύτερο το αγωνιστικό, το τρίτο πως θα καλυφθεί το έλλειμμα της σεζόν και το τέταρτο το μπάτζετ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου».

Για τους νεαρούς: «Ήταν μη βολικό το πρόγραμμα γιατί έπαιζε και η ομάδα νέων σχεδόν την ίδια ώρα με την πρώτη ομάδα. Ο προπονητής δεν ήθελε να χαλάσει την ενδεκάδα της ομάδας νέων που θα παίξει την Τετάρτη στο κύπελλο. Είμαι βέβαιος πως στην πορεία, σταδιακά, θα πάρουν και άλλα νεαρά παιδιά τις ευκαιρίες τους».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Χρυσοστόμου έχει ανεβάσει στροφές, πλησιάζει η στιγμή που θα μπει με τους υπόλοιπους. Όπως και ο Εμπραλίτζε που μετρά αντίστροφα για να επανέλθει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ