Σε ρυθμούς κυπέλλου / Νοκ άουτ κόντρα στον ΑΠΟΠ

Σε ρυθμούς κυπέλλου μπαίνει η ανδρική ομάδα καλαθόσφαιρας του Συλλόγου μας, που την Κυριακή θα αντιμετωπίσει σε μονό παιχνίδι νοκ-άουτ την ομάδα του ΑΠΟΠ στην Πάφο.

Αναλυτικά πιο κάτω το δελτίο τύπου από την ομάδα μας.

Εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου για την ανδρική μας ομάδα με αντίπαλο τον ΑΠΟΠ

Στη διοργάνωση του κυπέλλου της Basket League, μπαίνει η ανδρική μας ομάδα, η οποία σύμφωνα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης θα μεταβεί στην Πάφο και συγκεκριμένα, στην αίθουσα «Άκης Κλεάνθους», όπου την περιμένει η ομάδα του ΑΠΟΠ.

Πρόκειται για νοκ-άουτ παιχνίδι και σε αυτό, η αντίπαλος ομάδα θα έχει ως σύμμαχο τον παράγοντα της έδρας, σύμφωνα με το αποτέλεσμα που ανέδειξε η διαδικασία της κλήρωσης.

Άρα, είναι εύκολα αντιληπτό ότι θα είναι μια δύσκολη αποστολή για την ομάδα μας, που καλείται να ανταπεξέλθει των δυσκολιών που θα συναντήσει, να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου ομάδας και να επιστρέψει στη βάση της με το εισιτήριο της πρόκρισης για την ημιτελική φάση.

Εδώ, σημειώνεται ότι η ομάδα που θα προκριθεί (με την ευχή, να είναι η δική μας), θα αντιμετωπίσει στην αίθουσα «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία» (24/03), τη νικήτρια του αγώνα, ανάμεσα στη νικήτρια του αγώνα, ανάμεσα στον Απόλλωνα και στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ