Πρόστιμο απο Βρυωνίδη

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε η ομάδα μας από τον Αθλητικό Δικαστή το βράδυ της Τετάρτης (15/3).

Αναλυτικά πιο κάτω οι καταγγελίες. 

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου:

(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί, καπνογόνα, κροτίδες) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα που είχαν στόχο ποδοσφαιριστή και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας και για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί, καπνογόνα, κροτίδες) πριν την έναρξη του αγώνα (καπνογόνα και πυρσοί) στην κερκίδα και στο αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα (κροτίδες, πυρσοί) κατά παράβαση των άρθρων 10.2β και 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα που είχε στόχο τους παράγοντες βρίσκονταν στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA A’ B’ Κατηγορίας Προημιτελική Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας/02.03.2023.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ