«Πώς μπήκαν αντί 90 που ήταν τα εισιτήρια, περίπου 300…»

Ο Γενικός Αρχηγός του καλαθοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, Σάκης Πασάς, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

«Όλοι εδώ στην Ανόρθωση νιώθουμε απογοήτευση και ντροπή για τις εικόνες που διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια μας και μπροστά στα παιδιά της ακαδημίας μας. Έχουμε καταδικάσει όσα ντροπιαστικά συνέβησαν χθες, μέσω ανακοίνωσης.

Δεν θέλω να μπω σε καμία αντιπαράθεση, γιατί αυτές μεταφέρουν το τεταμένο κλίμα. Θέλω να μεταφέρω κάποια πράγματα που έγιναν στην πραγματικότητα και υπάρχουν μάρτυρες που τα επιβεβαιώνουν. Καταρχήν έγινε την προηγούμενη Τρίτη η σύσκεψη με την Αστυνομία όπου είχαμε τονίσει πως υπήρχε μεγάλη πιθανότητα μέσω πληροφοριών που είχαμε, να βρεθούν οργανωμένοι οπαδοί και από τις δύο ομάδες. Παρακαλέσαμε να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Έγινε πρόταση και από τον Πρόεδρο της ΚΟΚ για τον τρόπο που θα γινόταν η προσέλευση και η διάθεση των εισιτηρίων. Η διάθεση των εισιτηρίων έγινε αυστηρά διαδικτυακά και η προσέλευση με την κάρτα φιλάθλου. Να τονίσω πως η Ανόρθωση έβαλε λεωφορείο μόνο για τα παιδιά της Ακαδημίας μας, που είχε δοθεί ονομαστική λίστα στην Ομοσπονδία. Στο γήπεδο είχαμε περίπου 700-800 άτομα, συμπεριλαμβανομένων οπαδών, οργανωμένων και παιδιά της Ακαδημίας.

Προσπαθώντας να διαλέξω που θα κάτσουν τα παιδιά της Ακαδημίας, ήμουν συνέχεια σε επικοινωνία με την εταιρεία που έκανε την διάθεση των εισιτηρίων. Ενημερώθηκα πως είχαμε 400 εισιτήρια, ενώ ο Απόλλωνας είχε γύρω στα 90. Είχαμε βγάλει μία ενημέρωση με δική μας πρωτοβουλία, προς τους οπαδούς μας σε ποιες θύρες να μπουν ώστε να αποφύγουν τους οπαδούς του Απόλλωνα. Αν έγινε ή όχι εξονυχιστικός έλεγχος δεν μπορώ να το γνωρίζω, καθώς βρισκόμουν στον πάγκο της ομάδας. Οι οπαδοί μας μπήκαν μέσα, ένα περίπου 10λεπτο πριν την έναρξη του αγώνα. Ξεκίνησε ο αγώνας και στη 2η περίοδο μπήκαν οι οπαδοί του Απόλλωνα. Πώς μπήκαν αντί 90 που ήταν τα εισιτήρια, περίπου 300 δεν μπορώ να το ξέρω. Άρχισαν τα μπουκάλια, τα υβριστικά συνθήματα και έγινε ότι έγινε.

Δεν είναι δουλειά δική μου να κρίνω πώς έκρινε η Αστυνομία να διαχειριστεί το παιχνίδι, αλλά θεωρώ πως θα μπορούσε να υπήρχε Αστυνομική δύναμη μεταξύ των δύο κερκίδων».

«Δυστυχώς κάθε προσπάθεια που κάνουμε για να ανεβάσουμε το άθλημα του μπάσκετ, πέφτει στο κενό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ