Match Report: Τα παιχνίδια δεν τελειώνουν στο 60′

Παιχνίδι με πολλά γκολ διεξήχθη σήμερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» εκεί όπου η ομάδα μας παρά το γεγονός πως προηγείτο με 4-1, εξήλθε ισόπαλη με 4-4 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5’ με γκολ του Ντορεγκαράι μετά από ωραίο συνδυασμό. Η ομάδα μας είχε άμεση απάντηση με τον Παρούτη στο 12’ να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Κίσσα και με κοντινή προβολή να γράφει το 1-1 ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Γκερέρο με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-1, σκορ που ήταν και αυτό που οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ιδανικό για την ομάδα μας, που με τον Μραζ στο 58’ και με τον Τεχέρα με εκτέλεση πέναλτι στο 60’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1.

Τα παιχνίδια όμως δεν τελειώνουν στο 60’ με τη Νέα Σαλαμίνα να βρίσκει τον τρόπο να σημειώνει τρία τέρματα. Ο Κουμουρής στο 74’ και στο 77’ μείωσε σε 4-3 ενώ στις καθυστερήσεις ο Φλοριάν έκανε το 4-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αγωνίστηκαν οι:  Λόρια, Μπαϊσίνιο, Αρτυματάς, Κορέια  (65΄ Κίκο), Τεχέρα (65΄ Χριστοφή), Φερέιρα, Γκερέρο (74΄ Εμπραλίτζε), Παρούτης, Αντωνίου, Κορρέα, Μραζ (93′ Αντονίν).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ