Δηλώσεις Βέσκο: «Ήταν η χειρότερη εμφάνιση…»

Διαβάστε τα όσα είπε ο προπονητής της ομάδας μας Βέσκο Μιχαήλοβιτς μετά το παιγνίδι με την Δόξα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Συγχαρητήρια στη Δόξα για ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και στην ομάδα μου για ένα πάρα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε 45 λεπτά και δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση από τη μέρα που είμαι προπονητής της Ανόρθωσης. Ένας λόγος ήταν επειδή εμείς δεν ήμασταν καλά και δεύτερος, ίσως και πιο σημαντικός λόγος, ο κύριος Σακκάς και η ομάδα του δεν μας άφηναν ούτε μισή ευκαιρία να κάνουμε και ήταν επικίνδυνοι. Ήμασταν και ευχαριστημένοι που το ημίχρονο έληξε στο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα και ρισκάραμε αρκετά. Βάλαμε πολλούς παίκτες μέσα στην περιοχή και ευτυχώς ήρθε γρήγορα η ισοφάριση. Σίγουρα αποκτήσαμε και μεγάλο πλεονέκτημα με την κόκκινη της Δόξας. Από εκεί και πέρα, ήμασταν πάρα πολύ καλοί και βάλαμε δύο ωραία γκολ. Κρατήσαμε την μπάλα και γενικά από το δεύτερο ημίχρονο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Η δουλειά συνεχίζεται για εμάς στο δεύτερο γκρουπ, χωρίς να υποτιμήσω κάποια ομάδα, δεν ταιριάζει σε μια ομάδα όπως η Ανόρθωση. Πρέπει να παίξουμε όμως σε όλα τα παιχνίδια, όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια για να πάρουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς. Όχι ότι θα κάνουμε κάτι με αυτούς τους βαθμούς, απλά για να είμαστε σωστοί επαγγελματίες και να τελειώσουμε αυτή τη δύσκολη χρονιά με νίκες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ