Δηλώσεις Βέσκο: «Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι η Ανόρθωση δεν θα παρουσιάσει αυτή την εικόνα…»

Διαβάστε τα όσα είπε ο προπονητής της ομάδας μας Βέσκο Μιχαήλοβιτς μετά το παιγνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε με μια καλά οργανωμένη αμυντικά ομάδα. Το καλό για εμάς είναι ότι υπάρχει δεύτερο παιχνίδι σε δύο βδομάδες και να είναι σίγουρος ο κόσμος μας και όλοι ότι η Ανόρθωση δεν θα παρουσιάσει αυτή την εικόνα ειδικά του δεύτερου ημιχρόνου. Μπορούμε σίγουρα πολύ καλύτερα, δείξαμε μέχρι σήμερα ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και πιστεύω μπροστά στον κόσμο μας θα καταφέρουμε έστω και δύσκολα να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτό το παιχνίδι τέλειωσε, να προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι της Δευτέρας με την Πάφο και το κύπελλο μπορεί να περιμένει. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε σήμερα πάρα πολύς, μπορεί να έφυγαν χωρίς να είναι ευχαριστημένοι με αυτά που είδαν όμως να είναι σίγουροι ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι».

Για το τι πήγε λάθος: «Αυτό που πήγε λάθος ήταν ο Ολυμπιακός. Γιατί έχεις και αντίπαλο και έδειξε στα τελευταία παιχνίδια με Παραλίμνι και Δόξα μια πολύ καλή εικόνα. Με τη Δόξα δεν σκόραρε, σήμερα τα κατάφερε. Αυτό ήταν το λάθος αν ήταν λάθος, γιατί είχαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο μπροστά μας».

«Το κλίμα στην Ανόρθωση είναι πάρα πολύ καλό και μέσα στα αποδυτήρια δεν υπάρχει το παραμικρό, υπάρχει ενθουσιασμός στον κόσμο, πιστεύουν στην ομάδα και δίκαια πιστεύουν, είναι στο χέρι μας σε δύο βδομάδες να καταφέρουμε να προκριθούμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ