Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι: «Την Πέμπτη λοιπόν ο ΝΑΟΣ μας περιμένει…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι σχετικά με τον επαναληπτικό κόντρα στον Ολυμπιακό που αναμφίβολα είναι το παιχνίδι της χρονιάς.

Αναλυτικά πιο κάτω

Ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Ένας αγώνας 90 τουλάχιστον λεπτών που θα μας δώσει την ευκαιρία με ενδεχόμενη πρόκριση να βρεθούμε στους «4» τους θεσμού με ότι αυτό και αν συνεπάγεται. Σε μια ήδη αποτυχημένη χρονιά, όποια κατάληξη και αν έχει, ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου είναι το ελάχιστο.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΟΜΑΔΑ – ΚΟΣΜΟΣ

Ο καθένας από το τρίπτυχο με τις δικές του ευθύνες και αρμοδιότητες. Κανένας δεν περισσεύει, αλλά ούτε και να εφησυχάζει κανείς. Η διοίκηση οφείλει να δώσει τα κίνητρα στην ομάδα για το τι σημαίνει για το οικοδόμημα η συνέχεια στο θεσμό, αλλά προπάντων για την αξιοπρέπεια του κόσμου. Επίσης οφείλει να προστατέψει την ομάδα προγενέστερα από τους ανίκανους διαιτητές, ειδικότερα αυτούς στα βανάκια. Φέτος δεν ασχοληθήκαμε καθόλου γιατί δεν θέλουμε να ρίξουμε τις ευθύνες της χρονιάς αλλού, αλλά γνωρίζετε πολύ καλά ότι έχουν κάνει παιδαριώδη «λάθη» απέναντι μας.

Η ομάδα από την άλλη οφείλει να δώσει συνέχεια στην αλλαγή κλίματος και απόδοσης από τον Γενάρη και έπειτα, να διορθώσει το λάθος του πρώτου αγώνα και να φέρει την πρόκριση. Πάθος, πυγμή και ΜΑΧΗΤΙΚΟ πνεύμα ακόμα και αν προκύψουν αγωνιστικές δυσκολίες.

Πίσω από όσα αναφέραμε θα έχετε το πιο δυνατό σας όπλο, το πιο πιστό κοινό της νήσου. Αυτόν το κόσμο που παίρνει νούμερα σε αγώνες χωρίς βαθμολογικής σημασίας, μεγαλύτερα και από παιχνίδια από ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα. Ένας κόσμος που θα γεμίσει τον ΝΑΟ για ακόμα μια φορά, θα δώσει το σύνθημα και με τις ιαχές θα καταπιεί τον αντίπαλο.

Καλούμε τον κόσμο όπως προσέλθει εγκαίρως στον αγώνα, όλοι με ένα κασκόλ στο χέρι και το γαλανόλευκο μπουφάν μας, έτοιμοι να αφήσουμε τα λαρύγγια μας στο πέταλο δείχνοντας πόσο πολύ το θέλουμε. Όλες οι εξέδρες ακολουθούν το ρυθμό της Νότιας και ο κόσμος στο πέταλο ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των οργανωτών. Είμαστε προσεκτικοί από αντικείμενα που κανένα χώρο δεν έχουν σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, τόσο για την ασφάλεια όσο και για να μην δώσουμε το δικαίωμα σε κανένα κακοθελητή που θα θέλει να εκμεταλλευτεί πράγματα και καταστάσεις.

Την Πέμπτη λοιπόν ο ΝΑΟΣ μας περιμένει, και εμείς όλοι θα είμαστε εκεί. Για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ, το ΒΑΡΩΣΙ και την ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.

Υ.Γ. Με τον κόσμο της Ανόρθωσης δεν παίζει κανείς. Ειδικά «οπαδοί» του σήμερα και του χθες.

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ