Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι: «Ασέβεια απέναντι σε ένα «ξένο» κόσμο προς αυτούς αλλά ακόμα και προς το άθλημα…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι σχετικά με την εκδρομή που πραγματοποιήθηκε στη Σλοβενία και την ασέβεια που έδειξαν οι οικοδεσπότες προς τους οπαδούς μας.

Αναλυτικά πιο κάτω

Ευρωπαϊκό παιχνίδι χειροσφαίρισης στην Σλοβενία, Φεβρουάριος 2023

Ίσως η μεγαλύτερη παρουσία οπαδών του νησιού, για αγώνα κλειστού αθλήματος εκτός συνόρων. Σε μια πόλη με την ονομασία Velenje, 75 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Λουμπλιάνα. Αεροπλάνα, τρένα, λεωφορεία, βανάκια και ότι άλλο διαθέσιμο μέσο υπήρχε μετέφεραν 120 άτομα στην συγκεκριμένη πόλη το απόγευμα του Σαββάτου από παντού.

Μια επίσκεψη ενός οπαδικού συνόλου με παρουσία τόσων ατόμων για την συγκεκριμένη πόλη και άθλημα ήταν κάτι το πρωτοφανές. Φάνηκε εξάλλου από την διαχείριση που έκαναν και την προσπάθεια να μην εξασφαλιστεί η είσοδος όλου του κόσμου εντός σταδίου. Ασέβεια απέναντι σε ένα «ξένο» κόσμο προς αυτούς αλλά ακόμα και προς το άθλημα. Για εμάς ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι έστω και ένας να μην έμπαινε στο στάδιο είναι το ίδιο και το αυτό με την απαίτηση τους για παρουσία μόνο 50 ατόμων εντός. Τα υπόλοιπα είναι απλά πλέον «ιστορία».

Μια ανεπανάληπτη εκδρομή για την οποία δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τον καθένα ξεχωριστά για την παρουσία του καθ´όλην την διάρκεια αλλά και τα αδέλφια μας Blue Union για την υποστήριξη τους. Κάθε μέρα που περνά αυτή η αδελφοποίηση γίνεται ολοένα και πιο δυνατή, συμπληρώνοντας φέτος 10 χρόνια συμπόρευσης σε κάθε επίπεδο!

OFK – ANO – DYNAMO

Καλές επιστροφές σε όλους στην προσωρινή βάση του καθενού και απόψε ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ στο ΝΑΟ για την πάρτη της και μόνο.

Υ.Γ. Πέμπτη Λευκωσία, Σάββατο στη Σλοβενία και απόψε στο ΝΑΟ, στον κόσμο σου ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ μου θέλω να χαθώ…

Υ.Γ. 2 Να ευχαριστήσουμε και το τμήμα Anorthosis Famagusta Handball για την οποιαδήποτε βοήθεια χρειάστηκε στην πορεία αυτού του ταξιδιού.

FAMAGUSTA ON TOUR

MAXHTEC 1994 🔵⚪️





ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ