ΔΗΛΩΣΗ Σάντη: «Γνωρίζω τι αναλαμβάνω / Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Είναι ώρα να δουλέψουμε»

Δήλωση του Ανδρέα Σάντη ο οποίος αναλαμβάνει την Προεδρία της εταιρείας.

Αναλυτικά:

«Φίλες/οι Ανορθωσιάτες,

Έχω συμφωνήσει με τον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη για να αναλάβω την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ. Ως γέννημα θρέμμα της Ανόρθωσης είναι χρέος μου να βοηθήσω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα και ευχαριστώ τον κ. Πουλλαΐδη για την εμπιστοσύνη.

Η σημερινή πραγματικότητα είναι δύσκολη και σκληρή αλλά πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να τη διαχειριστούμε και να την αλλάξουμε. Επιβάλλεται να βάλουμε τελεία στο παρελθόν, μπορούμε μόνο να καθορίσουμε το παρόν και να σχεδιάσουμε το μέλλον. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να βάλουμε το εγώ πάνω από την Ανόρθωση, πάνω από την ιδέα και τα ιδανικά που πρεσβεύει το Σωματείο μας από την πρώτη μέρα ιδρύσεως του και ειδικά από το 1974 και μετά.

Γνωρίζω τι αναλαμβάνω, γνωρίζω το χώρο του ποδοσφαίρου. Έχω πλήρη επίγνωση της δύσκολης αποστολής που έχω να υπηρετήσω. Μαζί με τους συνεργάτες μου γνωρίζουμε ότι επιβάλλεται να πετύχουμε και θα δώσουμε το άπαν των δυνάμεων μας για την Ανόρθωση. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου μας χρειάζεται όλους.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Είναι ώρα να δουλέψουμε για άμεση αντιστροφή του κλίματος και των αποτελεσμάτων.

Σας ευχαριστώ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ