Τι σχολίασε ο Παναγιώτου για Ανόρθωση, Βέσκο, Τεχέρα και Αντονίν

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ FM, μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας μας και νυν προπονητής της  ΕΝΥ Κρασάβα, Νίκος Παναγιώτου.

Ο Παναγιώτου ρωτήθηκε και για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Αναλυτικά πιο κάτω οι τοποθετήσεις του

Για τη νίκη της Ανόρθωσης και την πολύ καλή παρουσία: «Τα πρώτα εξήντα λεπτά ήταν καλή η εμφάνιση και δεν έδωσε δικαιώματα στην Ένωση. Η Ανόρθωση μέχρι το εικοστό λεπτό αν δεν κάνω λάθος έφτιαξε τρεις με τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Θεωρώ ότι η εμφάνιση χαροποίησε τον κόσμο ως ένα σημείο και ο ψεσινός αγώνας επίσης έφερε ένα χαμόγελο στον κόσμο. Η μόνη διέξοδος πλέον είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και με τις δύο νέες μεταγραφές που θα έρθουν τότε μπορεί να το πετύχει. Πρέπει να έχει διάρκεια στις καλές εμφανίσεις όμως».

Για τα θέματα που είχε η Ανόρθωση αγωνιστικά: «Η Ανόρθωση φέτος δεν είχε καλή δημιουργία, πολλές φορές η δυστοκία που είχε την πλήγωσε και της δημιούργησε προβλήματα στο θέμα αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών. Πρέπει να γίνει ανασύνταξη και να έχει και την βοήθεια του κόσμου ο οποίος παρά την απογοήτευση δεν έλειψε ποτέ».

Για την παρουσία Βέσκο Μιχαΐλοβιτς: «Ο Βέσκο γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα. Ξέρει την πραγματικότητα και με την εντολή που του δόθηκε προσπαθεί να φτιάξει την ομάδα. Αυτό που δείχνει ο Βέσκο είναι ότι βρίσκει τις λύσεις απλά πρέπει να δοθεί και η ανάλογη συνέχεια αρχής γενομένης με τον αγώνα κόντρα στην Δόξα».

Για τους Τεχέρα και Αντονίν: «Τον Τεχέρα τον είδαμε περισσότερο από τον Αντονίν, αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι σκόραρε μόλις στον δεύτερο του αγώνα. Δείχνει ότι έχει στοιχεία που θα βοηθήσουν την Ανόρθωση. Ο Τεχέρα είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας, θέλει να περνά το παιχνίδι από τα πόδια του. Αυτοί οι δύο παίκτες έλειπαν από την ομάδα και ίσως να είναι βάλσαμο στην προσπάθεια της να ανακάμψει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ