«Ούτε ο Πουλαΐδης ούτε ο Χαμπουλάς, ούτε ο κάθε προπονητής…»

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Παν.Συ.Φι.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση

«Μια διαφορετική εμφάνιση η χθεσινή σε σχέση με το τι παρουσίασε η ομάδα τον προηγούμενο μήνα αλλά και στον 1ο αγώνα του 2023. Μην παρασυρόμαστε, δεν λύσαμε τα προβλήματα σε διάστημα 2-3 ημερών. Αυτό που πρέπει να πράξουμε όλοι και κυρίως ο κόσμος είναι να ελέγξει τα συναισθήματα του σε αυτή την πρωτόγνωρη ποδοσφαιρική χρονιά που ζούμε. Ούτε ευχαριστημένοι είμαστε με καμιά ισοπαλία ούτε θα είναι ποτέ αρκετός, για την εμβέλεια της Ανόρθωσης, ο οποιοσδήποτε συμβιβασμός.

Όμως βάση των συνθηκών είδαμε διάθεση, είδαμε τους παίχτες να θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν για κάτι καλύτερο, παρατηρήσαμε αυτό το πάθος που απουσίαζε. Προφανώς και υπάρχουν ελλείψεις και επιβάλλεται να καλυφθούν εντός μηνός για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάθε εφικτό στόχο. Είμαστε η Ανόρθωσις Αμμοχώστου και το επιβάλλει η Ιστορία μας.

Ανεξαρτήτως των διοικητικών εξελίξεων στην προσεχή Εκλογική Συνέλευση, οφείλουμε να ταξινομήσουμε και να διαχωρίσουμε τα προβλήματα. Με καθαρά μυαλά και ενωτικό κλίμα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες και δεν αλλάζουν. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο όμως και η στήριξη μας στην ομάδα είναι δεδομένη και αυτό θα πράττουμε σε κάθε αγώνα, με κάθε ευκαιρία.

Λιγότερη μουρμούρα και περισσότερη δουλειά απ´όλους γιατί η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ είναι πάνω από κάθε πρόσωπο. Ούτε ο Πουλαΐδης ούτε ο Χαμπουλάς, ούτε ο κάθε προπονητής είναι μεγαλύτεροι από την Ιστορία μας. Καθαρίστε τα μυαλά σας και μην μπαίνετε σε στρατόπεδα. Όλοι αυτοί είναι σημερινοί και αυριανοί, αλλά η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ θα ζει για πάντα.

«Πέρασε μπόρες στον καιρό όμως κρατήθηκε, είχε ασπίδα ένα Φοίνικα…» λέει το σύνθημα μας και με αυτό πορευόμαστε.

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ