Οι τρεις νέοι εκπροσώποι του Συλλόγου στην εταιρεία (Ζήτησε να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνου)

Ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι οι 3 εκπροσώποι του στο Δ.Σ. της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας, το οποίο θα εγκριθεί αύριο Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023, είναι οι πιο κάτω:

Ιάκωβος Η. Βορκάς
Σάββας Κουμής
Ανδρέας Κ. Χατζηλουκάς

Η συμμετοχή και αντιπροσώπευση του Συλλόγου στο Δ.Σ. της Εταιρείας, θα έχει ως μοναδικό σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται από το νέο Δ.Σ., υπό την προεδρία του κ. Ανδρέα Σάντη.

Ευχαριστούμε δημόσια τον κ. Γιάννο Κωνσταντίνου για την εκπροσώπηση του Συλλόγου και το έργο που εξετέλεσε στο προηγούμενο Δ.Σ. της Εταιρείας, ο οποίος, παρά την επιθυμία του Συλλόγου όπως συνεχίσει να τον εκπροσωπεί στο Δ.Σ. της Εταιρείας, δήλωσε στον Πρόεδρο του Συλλόγου την πρόθεση του να αποχωρήσει από το Δ.Σ. της Εταιρείας. Παρά ταύτα, έχει επιφυλακτεί να απαντήσει στην πρόσκληση που δέχτηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου όπως συνεχίσει να υπηρετεί την αγαπημένη μας Ανόρθωση, ως Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Στην Ανόρθωση αυτές τις ώρες δεν περισσεύει κανείς και είμαστε βέβαιοι ότι, με σκληρή δουλειά εκ μέρους όλων, θα έρθουν καλύτερες μέρες για την αγαπημένη μας ομάδα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ