Ο Γκιόργκι Λόρια παρέλαβε το βραβείο από τον ΠΑΣΠ για την κορυφαία απόκρουση της 15ης αγωνιστικής. Στο πλαίσιο αυτού, ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης παραχώρησε δηλώσεις.

Τα όσα ανέφερε: «Ευχαριστώ πολύ όσους με ψήφισαν, είμαι χαρούμενος για αυτό το βραβείο. Ήταν μια καλή απόκρουση».

Πριν λίγες μέρες στα γενέθλια σου ευχήθηκες για εξαιρετικές αποκρούσεις; Διότι σε είδαμε να κάνεις ακόμη μια τέτοια στον αγώνα με τη Δόξα.

«Στα γενέθλια μου ευχήθηκα υγεία και ευτυχία για την οικογένεια μου, είναι το υπέρτατο δώρο. Όσον αφορά την απόκρουση μου στο παιχνίδι με τη Δόξα, θεωρώ ότι η φάση ήταν εκπληκτική. Αν σκόραρε ο Μπεράτ (Σαντίκ) θα θύμιζε γκολ Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ευτυχώς βγήκα νικητής σε αυτή τη μάχη».

Γενικά για τους τερματοφύλακες οι εξαιρετικές αποκρούσεις πανηγυρίζονται σαν γκολ;

«Ναι είναι αλήθεια. Για εμένα οι δύσκολες αποκρούσεις ισούνται με ένα γκολ κι όποτε κάνω μια τέτοια απόκρουση το πανηγυρίζω. Το συναίσθημα εκείνη τη στιγμή είναι έντονο».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.