«Είμαι ένας ολοκληρωμένος μέσος…»

Στην επίσημη ιστοσελίδα μίλησε ο Σέρχιο Τεχέρα.

Αναλυτικά πιο κάτω οι πρώτες του δηλώσεις με τον Φοίνικα στο στήθος.

Το αρχικό του σχόλιο για τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σε ένα σπουδαίο σύλλογο. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα, για αυτό ήρθα. Να ανεβάσουμε την ομάδα στη θέση που αξίζει να βρίσκεται. Αυτές είανι οι σκέψεις μου και το τι θέλω να καταφέρω.»

Για το τι είδους μέσος είναι: «Μέσα από τα χρόνια βελτίωσα το παιχνίδι μου. Νομίζω είμαι πλέον ένας ολοκληρωμένος μέσος, μπορώ να αμυνθώ και να επιτεθώ. Ο ορισμός που υπάρχει πλέον είναι το box to box.»

Το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Από όσο άκουσα υποστηρίζουν την ομάδα έντονα. Θέλω να τους νοιώθω να είναι δίπλα στην ομάδα, είναι πολύ σημαντικό για εμάς όταν παίζουμε να ακούμε τον κόσμο. Θέλω να τους πω πως θα δίνω το 100% κατά της διάρκεια της παρουσίας μου εδώ και ας δούμπε τι μπορούμε να καταφέρουμε.»

Για το γεγονός πως συνυπήρξε με τον προπονητή στο παρελθόν: «Για μένα είναι σημαντικό ότι υπα΄ρχει κάποιος που γνωριζόμαστε από πριν και μιλάμε την ίδια γλώσσα. Ξέρω τι θέλει από μένα και είναι σημαντικό να πηγαίνεις σε μία νέα ομάδα και να μπορεί ο προπονητής να μου εξηγήσει τι ακριβώς θέλει από μένα στο γήπεδο και ανυπομονώ να ξεκινήσω.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ