Ανακοίνωση από Πουλλαΐδη για Σάντη

Σε ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ προχώρησε ο Χρήστος Πουλλαΐδης για την στήριξη της οικογένειας Πουλλαΐδη προς τον Ανδρέα Σάντη.

Ημερομηνία: 17 Ιανουαρίου 2023

Θέμα: Απόφαση οικ. Πουλλαίδη για στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Αντρέα Σάντη για τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λίμιτεδ.

Η οικ. Πουλλαίδη ως μεγαλομέτοχος ανακοινώνει την υποστήριξη της υποψηφιότητας του κ. Αντρέα Σάντη για τη θεση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λίμιτεδ. Ο κ. Σάντης θα ηγηθεί της εταιρείας μέχρι το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου αναλαμβάνοντας από σήμερα την εκτέλεση των καθηκόντων του. Η ανάληψη της θέσης του προέδρου από τον κ. Αντρέα Σάντη θα επικυρωθεί στη γενική συνέλευση της 25ης Ιανουαρίου. Στην ίδια γενική συνέλευση ο κ. Σάντης θα παρουσιάσει συνδυασμό προς ψήφιση από τους μετόχους.

Ο κ. Αντρέας Σάντης συμμετέχει στα διοικητικά της Ανόρθωσις από το 1997. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου επί προεδρίας του κ. Κίκη Κωνσταντίνου και αντιπρόεδρος κατά τη διάρκεια της προεδρίας του αείμνηστου Κυριάκου Θεοχάρους. Επίσης, κατείχε τη θέση του β’ αναπληρωτή προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για 7 χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ