Στις 18:30 κόντρα στον Αχιλλέα / Στόχος η τρίτη σερί

 

Επάνοδος στους εντός έδρας αγώνες για την ανδρική μας ομάδα, η οποία σε παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική της πρώτης φάσης για το πρωτάθλημα της Basket League, υποδέχεται στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, την ομάδα του Αχιλλέα Καϊμακλίου.
Ο προσεχής αντίπαλος της ομάδας μας, είναι ένα υπολογίσιμο συγκρότημα, κάτι που φαίνεται από τα θετικά αποτελέσματα που έχει φέρει τον τελευταίο καιρό και μετά, το μη καλό του ξεκίνημα.

Ωστόσο η ομάδα μας θα έχει τον παράγοντα της έδρας με το μέρος της, αλλά και τη θέληση να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Θυμίζουμε ότι η ομάδα μας προέρχεται από την εντός έδρας νίκη, επί του Απόλλωνα, αλλά και από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη, πάνω στον ΑΠΟΕΛ μετά από παράταση, κατά την προηγούμενη αγωνιστική.

Μπορεί βέβαια, στην ομάδα μας να μην υπήρχε αρκετό χρονικό διάστημα, προετοιμασίας (μιας και μόλις το περασμένο Σάββατο, είχε αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ), αλλά στις τάξεις της, υπάρχει αισιοδοξία ότι μέσα από την προσπάθεια που θα γίνει, θα φθάσει στην επίτευξη του στόχου της, που είναι το τρίτο στη σειρά νικηφόρο αποτέλεσμα.
Με σοβαρότητα και με προσήλωση στο στόχο, η ομάδα μας μπορεί να φθάσει στο ζητούμενο.

Να θυμίσουμε ότι στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί κατά την 18η αγωνιστική (09/03/2022) της πρώτης φάσης και που είχε γίνει στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, η ομάδα μας είχε πάρει τη νίκη με σκορ 85-75.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στης 18.30.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ