«Σαν οργανωμένοι προειδοποιούμε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους 23 που ψήφισαν υπέρ…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι σχετικά με το ντροπιαστικό ψήφισμα της βουλής.

Αναλυτικά πιο κάτω

Ανακοίνωση 06.12.2022

Ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου – Anorthosis Famagusta Club με χθεσινή ανακοίνωση τοποθετήθηκε για το ντροπιαστικό ψήφισμα της βουλής με το οποίο χαρακτηρίζει τον Αρχηγό Γεώργιο Γρίβα Διγενή, ανάξιο κάθε είδους τιμής από την πατρίδα.

Ξεκινώντας με το σημείο ότι ένα Σωματείο της εμβέλειας της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, τοποθετείται ενάντια του οποιουδήποτε ψηφίσματος για εμάς είναι αρκετό. Η Ανόρθωσις ιδρύθηκε το 1911 με απώτερο σκοπό την Ελληνοποίηση του νησιού μέσω αγώνων και δράσεων και την Ένωση με την μητέρα πατρίδα. Το Σωματείο μας προϋπήρχε και δρούσε υπέρ του σκοπού πολύ πριν από τον καθένα σε αυτό τον τόπο. Ήταν ο κινητήριος μοχλός του Απελευθερωτικού αγώνα 1955-1959, με τα πλείστα μέλη του να προέρχονται από τις τάξεις του ένδοξου Σωματείου μας. Ενός αγώνα που ηγείτο ο Αρχηγός, Γεώργιος Γρίβας Διγενής. Ο Στρατηγός της Κύπρου ο οποίος ανακηρύχθηκε Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου, ως η ύψιστη τιμή που μπορούσε να δοθεί.

Όσον αφορά την απόφαση που πάρθηκε από το μπουρδέλο που ονομάζεται βουλή, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι το εξής:

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΒΟΥΛΗ
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ

Απ´ εκεί και πέρα το ψήφισμα για εμάς σαν Σωματείο θεωρείται άκυρο και ουδέποτε θα το αφουγκραστούμε όπως γενικότερα δεν θα συναινέσουμε την εμπλοκή μας σε οποιοδήποτε πολιτικό παιχνίδι. Σαν οργανωμένοι προειδοποιούμε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους 23 που ψήφισαν υπέρ αλλά και γενικότερα από τις πολιτικές τους παρατάξεις δεν είναι ευπρόσδεκτοι σε κανένα αγώνα ή εκδήλωση της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Αν εντοπιστεί κάποιος ας ζήσει με τις επιλογές των πράξεων του…

Τέλος για να είμαστε εντελώς ξεκάθαροι και επειδή το Σωματείο μας δεν ανήκει σε κανένα σημερινό Δ.Σ. ή επερχόμενο ή απερχόμενο, προειδοποιούμε ΟΛΟΥΣ όσους αντιπροσωπεύουν την μεγαλύτερη ΙΔΕΑ του τόπου όπως είναι διπλά προσεκτικοί ενόψει προεδρικών εκλογών και γενικότερα με την εμπλοκή τους σε προεκλογικές συγκεντρώσεις με υποψήφιους προέδρους. Κανένας δεν είναι υπεράνω της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και κανένα πολιτικό κόμμα δεν καλύπτει την Ιδεολογία μας, που απέδειξαν κατά καιρούς ότι οι πολιτικές σκοπιμότητες τους ήταν μεγαλύτερες από την Εθνική μας αφοσίωση. Το θέμα αυτό θα το θέσουμε και σε την αμέσως επόμενη Γ.Σ. του Σωματείου όποτε και αυτή πραγματοποιηθεί.

“Η ιστορία δεν γράφεται από έδρανα της βουλής,
αν ζούσε θα σας εκτελούσε ο Γρίβας Διγενής”

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🇬🇷

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ