«Η Ανόρθωση λειτουργεί σε καθαρά επαγγελματικά πρότυπα…

Μια από τις μεγάλες ελπίδες της ομάδας για το αύριο, είναι ο νεαρός ταλαντούχος της άσος, ο Φάνης Βύρωνος. Από την ημέρα, που εντάχθηκε στις τάξεις της ομάδας μας, επιβεβαίωσε από την πρώτη στιγμή τα προσόντα που τον… συνόδευαν, όντας ένα παιδί, που μέσα από τη σκληρή δουλειά και την αυτοπειθαρχία που τον χαρακτηρίζει, δεν αρκείται σε αυτά που τον συμβουλεύουν οι προπονητές και οι άνθρωποι της ομάδας του, αλλά προσπαθεί και από μόνος του.

Με προσωπικό στόχο, να γίνεται όλο και καλύτερος!

Η διοίκηση της Ανόρθωσης, μέσω του Τμήματος Επικοινωνίας, επέλεξε να απονείμει μιαν μικρή ανταμοιβή για τις προσπάθειες του, το Φάνη Βύρωνος, με την ακόλουθη συνέντευξη, εν μέσω του εορταστικού κλίματος των ημερών.

-Φάνη, πες μας πρώτα λίγα λόγια για τη μέχρι τώρα καριέρα σου, καθώς και για την προσωπική σου νοοτροπία και τα καλαθοσφαιρικά σου όνειρα:
«Θα προτιμούσα την λέξη πορεία γιατί ακόμη δεν έχω πετύχει κάτι που να θεωρηθεί ως καριέρα. Ξεκίνησα από τις ακαδημίες του Αστέρα και τον Coach Λαμάρη στον οποίο οφείλω παρά πολλά. Στη συνέχεια μεταπήδησα στον Αχιλλέα Καϊμακλίου όπου η παρουσία του Coach Γιαγκουλλή, ήταν για μένα ένα μπασκετικό σχολείο. Τα τελευταία 2 χρόνια βρίσκομαι στην Ανόρθωση όπου οι άνθρωποι της, διοίκηση, προπονητές (κ Χρυσαλάς, κ Νικολάου και κ Αγγελίδης) αλλά και συμπαίκτες με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και με έκαναν να νιώθω ότι είμαι χρόνια στην ομάδα. Όνειρο μου είναι μέσα από την σκληρή δουλειά να καθιερωθώ στην αντρική ομάδα και να συμβάλω στην επίτευξη των στόχων της».

-Είσαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα προσωπική σου παρουσία στην ομάδα μας;
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία μου στην ομάδα. Οι καθημερινές προπονήσεις με την αντρική ομάδα, καθώς και οι οδηγίες και συμβουλές των προπονητών αλλά και συμπαικτών μου με βελτιώνουν ως παίκτη και με βοηθούν να γίνομαι καλύτερος ούτως ώστε να κερδίσω τον χρόνο που μου αναλογεί».

-Θα θέλαμε να μας σχολιάσεις τη μέχρι στιγμής πορεία της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα και μέχρι που μπορεί να φθάσει η ομάδα μας:
«Η αρχή ήταν πολύ δύσκολη καθώς η ομάδα ήταν εντελώς καινούργια με 9 νέους καλαθοσφαιριστές. Προέκυψε δυστυχώς και ο σοβαρός τραυματισμός του Βάρσου που άλλαξε κάπως το αρχικό πλάνο όποτε η ομάδα χρειαζόταν αρκετό χρόνο για να αποκτήσει τη σωστή χημεία και νοοτροπία. Με υπομονή όμως άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της και νομίζω ότι τώρα πλέον βρίσκεται στο σωστό δρόμο ικανή να πετύχει τους αρχικούς της στόχους».

-Μπορείς να μας πεις λίγα λόγια, σχετικά με το κλίμα και τον τρόπο λειτουργίας της Ανόρθωσης;
«Η Ανόρθωση λειτουργεί σε καθαρά επαγγελματικά πρότυπα. Η διοίκηση και οι προπονητές είναι πάντα δίπλα μας, το κλίμα είναι εξαιρετικό και νομίζω ότι κάθε παίκτης θα ήθελε να αποτελεί μέρος αυτής της ομάδας».

-Τέλος, τι θα ευχόσουν για το νέο έτος;
«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, χαρά, ευτυχία και η ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ