Αντάλλαξαν ευχές οι ακαδημίες μας (Φώτο)

Στην παρουσία του CEO της εταιρείας κ. Μαρίνου Μήτρου, η Ακαδημία Ανόρθωσις Αμμοχώστου δεξιώθηκε τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές των αγωνιστικών τμημάτων σε μια ωραία εκδήλωση στην Ταβέρνα «Ζήνων» στη Λάρνακα.

Το παρών τους έδωσαν οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές των ομάδων Κ14 έως Κ19 που εκπροσωπούν την Ανόρθωση στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΚΟΠ.

Σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα τα στελέχη των ακαδημιών μας αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές και είχαν την ευκαιρία να τα πουν και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο χαιρετισμό του, ο κ. Μήτρου πέραν των καθιερωμένων ευχών τόνισε στα παιδιά πως πρώτιστος στόχος της ακαδημίας μας είναι να ετοιμάζει σωστούς ανθρώπους για την κοινωνία και ακολούθως, στο μέτρο του εφικτού, ποδοσφαιριστές που να φτάσουν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.

Από πλευράς του, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Βέσκο Μιχαήλοβιτς ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και καλύτερο 2023.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και οι ποδοσφαιριστές μας που κέρδισαν τους διαγωνισμούς «Cross bar challenge» που διοργανώθηκαν σε κάθε ηλικία ξεχωριστά.

Καλές γιορτές σε όλα τα παιδιά!

*Ευχαριστούμε την Ταβέρνα «Ζήνων» για την άψογη όπως πάντα φιλοξενία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ