Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι: «ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ της οικογένειας Πουλλαίδη…»

Ανακοίνωση  εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι με την οποία ζητά την άμεση απομάκρυνση της οικογένειας Πουλλαΐδη.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση

Αυτή την τοποθέτηση θέλαμε να την κάνουμε πολύ νωρίτερα αλλά για ευνόητους λόγους παραμείναμε σιωπηλοί για το καλό της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ λόγω της δύσκολης βαθμολογικής θέσης και την ανάγκη για ηρεμία και βαθμούς. Δυστυχώς ανέλπιστα αφού η ομάδα παραπαίει. Θέλαμε να τοποθετηθούμε μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της οικογένειας στις 24.11 και την αμέσως επόμενη μέρα «διέρρευσε» η ομιλία του κ. Πουλλαίδη στα ΜΜΕ.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση τέθηκε το ερώτημα, πότε θα ήταν το καλύτερο να αποχωρήσει από τα κοινά της ποδοσφαιρικής ομάδας, προφανώς σαν ερώτηση παγίδα. Ξεκάθαρη απάντηση δεν πήρε αν είναι καλύτερο να αποχωρήσει άμεσα, τον Μάη ή σε 3 χρόνια!!! Εμείς χωρίς κανένα ενδοιασμό, χωρίς καμιά επιφύλαξη και χωρίς κανένα φόβο για την επόμενη μέρα απαντάμε ξεκάθαρα! ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ της οικογένειας Πουλλαίδη ξεκαθαρίζοντας πρώτα όλες τις νομικές, οικονομικές και όποιες άλλες υποχρεώσεις τους δεσμεύουν είτε με το ποδοσφαιρικό τμήμα είτε με το Σωματείο.
Έχει πλέον γίνει ξεκάθαρο και στο 100% του κόσμου της Ανόρθωσης ότι το ποδοσφαιρικό μέλλον με την υφιστάμενη διοικητική/μετοχική κατάσταση, όχι μόνο δεν είναι ευοίωνο αλλά εγκυμονεί κινδύνους και μάλιστα πολύ σοβαρότερους απ´όσα μπορούσε να φανταστεί ο Ανορθωσιάτης. Δεν υπάρχει κανένα πλάνο, δεν υπάρχει επόμενη μέρα, δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Αντιθέτως είμαστε πεπεισμένοι ότι όσο νωρίτερα γίνει το «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» τόσο πιο εύκολα θα ανοίξει ο δρόμος για την επόμενη μέρα.
Ο κόσμος της Ανόρθωσης έχει αποδείξει ότι ζει και αναπνέει γι ´αυτή την ομάδα, έχει κάνει φέτος ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας μετά από τόσα χρόνια γεμάτα αποτυχίες και επαναλαμβανόμενα λάθη. Υπάρχουν άνθρωποι επιφανείς και μη, που δεν διανοούνται να βάλουν ούτε και €1 σε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση. Σε μια κατάσταση όπου η ποδοσφαιρική ομάδα εγκλωβίστηκε από τους ανθρώπους που ήρθαν για να την «σώσουν». Από αυτούς τους ανθρώπους που έβαλαν χρήμα περισσότερο για να πληρώνουν διαρκώς τα λάθη τους παρά ως προς τον σκοπό της εξέλιξης και της επιτυχίας. Αυτοί οι άνθρωποι που σε διάρκεια σχεδόν 10 χρόνων, βρέθηκαν επί των εργασιών λιγότερες ώρες ακόμα και από ποδοσφαιριστές που κάθισαν ένα χρόνο. Ακόμα και στις λίγες ώρες που «δούλεψαν» το ποδοσφαιρικό το μόνο που κατάφεραν είναι να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο την όποια διαδικασία χρειάζεται να γίνει σε μια επαγγελματική ομάδα.

Έχουν καταντήσει την Ανόρθωση, μια ανυπολόγιστη δύναμη σε κάθε τομέα, στα κέντρα λήψης αποφάσεων δεν υπάρχουμε πουθενά, απουσιάζουμε από κρίσιμες συναντήσεις με ομοσπονδίες και το χειρότερο στέλνουμε μια επιστολή στο τμήμα διαιτησίας ότι ο Ροβέρτος Κώστα είναι ανεπιθύμητος αφού μας έχει ήδη κατακρεουργήσει 4 φορές φέτος και μάλιστα σε μια εποχή που υπάρχει το VAR. Ότι και να πεις γι ´αυτή την κατάντια είναι λίγο.
Υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλά να γράψουμε αλλά δεν χρειάζεται και ελπίζουμε να μην χρειαστεί. Η επόμενη τοποθέτηση/επιστολή σας να είναι απλά η απομάκρυνση σας. Το είπαμε ξανά. Το πόσο απλά θα φύγετε ας το επιλέξετε εσείς. Το μόνο δεδομένο είναι ότι θα φύγετε φέτος. Ας ακολουθήσουμε τότε την παροιμία «το γοργόν και χάριν έχει».

Υ.Γ. Το επίπεδο που δείχνουμε φέτος απλά να σας βρίζουμε στο τέλος του κάθε αγώνα έχει ξεπεράσει ακόμα και τις δικές μας προσδοκίες. Η υπομονή όμως εξαντλείται…

Ο ΚΟΣΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ
𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ