Πρόστιμο για τρεις λόγους

Πρόστιμο για τρεις λόγους δέχθηκε η ομάδα μας από τον Αθλητικό Δικαστή το βράδυ της Τετάρτης.

Αναλυτικά πιο κάτω η καταγγελία 

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου:

(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσός και κροτίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο

(β) για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσός και κροτίδες) στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο (κροτίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο

(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/31.10.2022 (9η Αγωνιστική).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ